Obavijesti

Show

Komentari 90

Ljubomorna Marijana izjavila Nemešu: Ti si jedan muški gad

Ljubomorna Marijana izjavila Nemešu: Ti si jedan muški gad
12

Nemešu je samopouzdanje poraslo čim mu je Marijana izjavila da je smeta njegovo druženje s Bojanom. On nije htio ulaziti u dublje rasprave. Rekao joj je da ga guši

VIDEO

Dok su neki glazbeni  tjedni zadatak shvatili ozbiljno jer im osigurava direktan ulazak u finale, drugi se ipak ne zalažu toliko. Riječ je o natjecanju 'Balkan song contest2'.  Stanari će u duetima pjevati pjesme za čije će izvedbe glasati publika. Nakon ovog tjednog zadatka biti će poznati finalisti ovog natjecanja. Najbolji učinak proba je kod Bojane i Nemeša koji će pjevati u duetu. Marijani se nimalo ne sviđa njihov blizak odnos koji su uspostavili zbog tjednog zadataka. Razgovarali su o tome što je Nemešu samo još više povećalo samopouzdanje.  Pošto je primjetio da je Marijana ljubomorna, odlučio je cijelu situaciju riješiti na lak način. Rekao joj je da ga guši. Ona mu nije ostala dužna.

- Ti si muški gad - zaključila je Marijana, no  nije im trebalo dugo da se pomire. Uskoro su opet razmjenjivali nježnosti i time su riješili svoje nesporazume. 

Brendonu je teško pjevati pjesmu na  engleskom

Brendon će pjevati pjesmu Lady GaGe 'Born This Way' koja mu se sviđa, ali misli da je problem to što on nikad nije pjevao na engleskom. U paru je sa Sorajom pa ga to  tješi. Bojana je zabrinuta jer joj pjevanje ne ide, ali zato joj Duško pruža potporu. O Bojaninom problemu s pjevanjem, Duško je razgovarao i s Nemešom.

- Istina je, loše zvuči, ali nema to veze - komentirao je Nemeš.

Dušku i Nemešu pridružila se Marijana koja im je dobacila da je ljubomorna na njih jer misli da puno vremena provode zajedno. Duško ju je odlučio savjetovati. 

- Ne smiješ biti dosadna Nemešu jer će te Nemeš odmah ostaviti i otići kod Soraje. Ona je avion - objasnio joj je Duško.

Marijana i Nemeš nakon toga otišli su u spavaću sobu gdje su se mazili u krevetu što je dovelo i do seksa.

Stanare u sklopu njihovog tjednog zadatka svakodnevno posjećuje i profesor koji im je dao par korisnih savjeta. Ovaj tjedan moraju voditi računa o svom glasu što je jako bitno. Moraju manje pričati, ne piti hladno ili previše vruće, a trebaju se i suzdržavati od seksa. 

Svatko od stanara morao je otpjevati par stihova pjesme koju su dobili za zadatak. Nemeš, koji je bio sretan što je s njima u kući profesor, Bojani je tijekom razgovora spomenuo kako bi volio da mu profesor kaže koji je njegov sljedeći korak u karijeri. 

- Opusti se, ima za to vremena - rekla  mu je Bojana. 

Nemeš: Antonija stvara razdor između mene i Marijane

Nakon što je Veliki Brat ponovno spojio sve stanare i preselio ih s otpada u luksuznu kuću, Marijana i Nemeš izmjenjivali su nježnosti kao da ih ništa nije brinulo prethodnih dana. Nemeš je u ispovjedaonici otkrio Velikom Bratu da Antonija na jedan način stvara razdor između njega i Marijane.

- Meni govori da mi takvo nešto nije trebalo, a Marijani priča da je ja vučem za nos. Razmislit ću hoću li joj to i sam reći.

Brendon je u ispovjedaonici izjavio kako misli da su ukućani iznenađeni što se vratio u kuću tako brzo nakon svog izlaska.

- Soraji je bilo drago što sam se vratio, ali vidio sam da je Nirmalu to teško palo, on stalno kalkulira oko pobjede i nominacija. Trebao bi u politiku - rekao je Brendon koji se  samo malo kasnije opet posvađao s Lesterom jer je bez pitanja htio posuditi neku od njegovih majica. Lesteru je to zasmetalo. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe
PRVI SU ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe

Marko Purišić prije druge probe imao je 17% šanse za pobjedu, a u proteklih nekoliko sati počeo se penjati na kladionicama