Show

Komentari 335

Ljutita Kristina: 'Ne uspoređujte me s Nives Celzijus. Ja sam profesionalac, a ona amaterka'

Ljutita Kristina: 'Ne uspoređujte me s Nives Celzijus. Ja sam profesionalac, a ona amaterka'

A izgleda i kako je 'preko noći' postala oštra na jeziku, a meta joj je ovaj put bila svestrana Nives Celzijus (38). Naime, Mandarini je zasmetalo kada su ju usporedili s pjevačicom o kojoj nema lijepo mišljenje

Osebujna Kristina Penava (22), poznatija kao Kristina Mandarina započela je 'rat' na društvenim mrežama, a sudeći po objavama, bivša prodavačica mandarina, postala je 'oštra na jeziku'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Već i ptice na grani znaju kako Kristina više nije ona ista prodavačica voća. Sada uživa na luksuznim putovanjima dotjerana 'od glave do pete'. Sve češće objavljuje skupocjene krpice i modne dodatke na društvenim mrežama - od skupocjenog Rolex sata do Christian Dior torbi. 

A izgleda i kako je 'preko noći' postala oštra na jeziku, a meta joj je ovaj put bila svestrana Nives Celzijus (38). Naime, Mandarini je zasmetalo kada su ju usporedili s pjevačicom i spisateljicom o kojoj, sudeći po objavi, nema lijepo mišljenje. 

- Ne uspoređujte me s osobama koje mole i žive za članak. Toliko od mene - oštro je komentirala ljutita Kristina. No izgleda da je 'rat' tek počeo s obzirom na to da se bivša prodavačica tu nije zaustavila. 

Objavila je i fotografiju na kojoj Celzijus i ona poziraju u sličnom kupaćem kostimu aludirajući na to da ju Nives kopira. 

- Profesionalac i amater - stoji u opisu fotografija. Celzijus još uvijek nije odgovorila na prozivke, a hoće li ovaj virtualni rat dobiti svoj epilog, pratitelji će saznati uskoro. 

Najčitaniji članci