Obavijesti

Show

Komentari 84

Ljutiti Nirmal Dragani: Ponašaš se kao da si skroz retardirana!

Ljutiti Nirmal Dragani: Ponašaš se kao da si skroz retardirana!
8

Bivši kapetan kuće rekao joj je da BB kuća nije kuća za retardirane pa da se tako može ponašati negdje drugdje. Izbrojio je da je 17 puta prekršila pravila bez razloga

VIDEO

- Mora ti se obnoviti kosa. Dobro da si se riješio onog crvenila. Razumijem te, i ja bih poludio da mi se tako nešto dogodilo - rekao je Horvat Dušku tješeći ga zbog frizure. Noć su proveli u šatoru.

Stanari glavne kuće komentirali su kako Soraja i Dragana jako kasno ustaju svaki dan. Duško je i dalje kukao zbog frizure i govorio da bi mu bilo draže da nije ni došao u show kad mora tako izgledati.

- Drugo je kad ja čuvam ovce u Galibabincu pa me nitko ne vidi. Znao sam da će to tako ispasti, mene ne ide u životu, ali moja Radojka mi je govorila 'Idi, idi!' i ja sam je poslušao i vidi sad kakva mi je frizura - govorio je Duško Georgeu.

Pričali su i o Koloseumu i nadali se da će uspjeti pobijediti. Nirmal je u ispovjedaonici rekao kako je Dušku frizura jako teško pala. 

- Rekao je da će namjerno sabotirati igru da završimo svi u busu jer je bio ljut na Soraju i Georgea, ali mislim da se sad već udobrovoljio - rekao je Nirmal i dodao kako smatra da nije fer što su Duška ošišali tako kratko. 

Ako ga odvoje od Georga neće sabotirati zadatak

Duško je u ispovjedaonici rekao kako se jako naživcirao. Smatra da su ga namjerno tako ošišali. Za Soraju je rekao kako je 'šmizla' koja ne zna šišati, ali pravila se da zna. Rekao je Velikom Bratu da nije čovjek s fakultetskim obrazovanjem, ali sve i da je, sigurno ne bi namjerno ošišao nekoga onako kako neće. Rekao je da će sabotirati zadatak i na Koloseumu se neće truditi samo da George ode na otpad. 

- Nema leba da sledeću nedelju sa ove dve, pored vas dvije ostat ćemo gladni - rekao je Nemeš Dragani i Soraji koje su vježbale zadatak, a Nirmal je komentirao da se ponašaju kao da su retardirane, a ovo nije kuća retardiranih. Dragani je Nirmal rekao da je napravila 17 grešaka, a osam im je dozvoljeno. Predbacio joj je i što je ponovo išla na zahod u kući i lagala da se sprema dok je obavljala nuždu.

Princeza Dragana plakala u zahodu

- Jel ti hoćeš da idemo u autobus ili u čemu je problem - pitao je George Draganu koja se bahato otresala na sve koji su joj govorili da sabotira zadatak. 

Ne vjeruje da svima smeta njeno ponašanje i pretjerano sređivanje i odugovlačenje jer je njoj to sve 'suvišno i tragikomično'. Komentari stanara glupi su joj i tvrdi da nisu u pravu kad joj prebacuju. Stalno ističe da i Soraja radi isto što i ona, no ostali je ne slušaju. Kao prava princeza otišla je plakati u toalet koji im je Veliki Brat postavio u dvorištu.

- Nirmal me od prvog dana ne podnosi jer on hoće pobijediti i svakog vidi kao konkurenciju. Zaljubljen je u Soraju i zato je štiti i sve. Njene greške ne vidi. I što, sad bi ja trebala biti đubre i spustiti se na niske udarce kao on - kukala je Dragana.

Kad se isplakala počela je optuživati Soraju da krši pravila i rekla da neće šutjeti kad je netko pljuje. Soraja se počela braniti, no Nirmal joj je rekao da šuti jer nitko neće govoriti loše o njoj dok je ona kapetan i ne želi svađu u kući. 

Dragana 'nije baš skontala' ni tjedni zadatak

Prva koja je dešifrirala poruku nindže, Marijane, bila je Ema. Uslijedila je Dragana.

- Ne znam, ja stvarno nisam baš skontala ovo sve - rekla je Dragana koja nije znala dešifrirati što nindža pokazuje, a Nemeš je bio revoltiran njenom nesposobnošću. 

Nemeš je jako dobro shvatio što mu je Marijana pokazivala, 'Dođi po smiješak taj' i on joj je odgovorio slanjem pusa. 

- Više me ne zanimaju žene. Uopće neću imati posla s njima - rekao je Duško, a Horvat i Nirmal primjetili su da prečesto mijenja mišljenje, no sretni su što se udobrovoljio i htjeli da saznaju zaštio je promijenio mišljenje. On je samo pričao kako je siguran da je Soraju sram pričati s njime jer mu je upropastila frizuru. 

Cure konačno shvatile pravila igre

George je za to vrijeme u dvorištu s Nemešom tračao Draganu i razrađivali su taktiku kako bi je najlakše mogao razljutiti. Došao je u spavaonicu i tražio od nje da mu prošverca cigarete u otpad. Rekao joj je da ih spremi u grudnjak kako ih nitko ne bi vidio. Njoj je bilo sumnjivo kako je njemu palo na pamet da je to traži budući da dugo nije pričao s njom. Rekla mu je da ju je jako razočarao. 

- Ovdje svi jedni druge zovu prijateljima, a zapravo svi glume. Jedno kažu, a drugo misle - komentirale su Soraja, Ema i Dragana, a George je došao Soraju tražiti da mu posudi grudnjak da u njega nagura cigarete i prošverca ih sa sobom. Emu nije ni pitao jer ona, kaže George niti nema grudi, veća je kutija cigareta od njenih grudi.

- Nemoj biti bezobrazan, nije kutija veće od njenih grudi, tu su negdje - rekla je Soraja i svi su se stanari smijali, a George je Nemeša pitao ima li negdje pri ruci Marijanin grudnjak. 

Dragana je pokušavala izgladiti odnose s Horvatom tako što je tračala Nirmala i Soraju. 

''Naje.... smo ko žuti'

Bojana je u ispovjedaonici rekla kako se svi trude da u Koloseumu budu što bolji. Sebe i Lestera izdvojila je kao najposvećenije pobjedi. 

- Nemojte biti sentimentalni! Je li njima bilo žao kad su nas ostavili na otpadu - govorila je Slavica stanarima otpada kako bi im podigla sportski duh uoči Koloseuma.

U dvije igre u Koloseumu pobijedili su 'otpadnici'. Za kapetana kuće izabran je Nikola, a za kapetana otpada Nemeš. 

- Naje.... smo kao žuti. Ajme mene, lele, lele - kukao je Duško dok se kroz cijev spustio u otpad, a stanari u glavnoj kući su se veselili što su natrag na toplom. 

Komentirali su kako je kuća prljava i kako nema ničega za jesti i piti. Bili su revoltirani stanjem koje ih je dočekalo u kući. Odmah su počeli čistiti. 

- To je nas Brat poslao sada ovdje da počistimo sva sranja koja su oni napravili. Vidio je Veliki Brat da ovo ovdje propada i pozvao nas - rekla je Marijana.

Hoće natrag u otpad iz glavne kuće

U otpadu su dogovorili raspored spavanja s kojim Soraja nije zadovoljna jer neće imati madrac odvojen od ostalih. Horvat i Ema komentirali su koliko je George ljut zbog toga što živi na otpadu, a Nemeš si je slagao klupu na kojoj će vježbati. Stanari u glavnoj kući Velikog Brata molili su da ih vrati u otpad jer se tamo osjećaju kao obitelj. Veliki Brat nije im uslišio želju, rekao im je da mogu svi zajedno spavati u ispovjedaonici ako bi ih to usrećilo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja