Show

Komentari 34

Lokas se nije odvajao od cure, nosio je majicu Kobeju u čast...

Lokas se nije odvajao od cure, nosio je majicu Kobeju u čast...

Joškova djevojka priznala je nedavno da joj je Joško velika podrška te da ju nije pustio na miru dok sve na fakultetu nije privela kraju. No objasnila je kako joj sljedeći korak u životu nije udaja za voditelja

Dramska serija 'Nestali' scenarista i producenta Joška Lokasa (48) i redatelja Kristijana Milića (50) bila je u srijedu, a okupila je brojne poznate. U glavnim ulogama su Goran Navojec (49), Bojan Navojec (43), Alan Katić (49), Vedran Živolić (33), Marko Cindrić (35) i Filip Križan (32).

Brojni Joškovi suradnici, prijatelji i kolege došli su podržati ovaj projekt. Iz publike je Joška zaljubljenim pogledom gledala djevojka Jelena Katarina Kapa (27). Dok je odabranik njena srca držao govor, Jelena je izvadila mobitel i slikala ga, a kasnije su s osmjehom na licu pozirali fotografima.

Na premijeru je došao i Tarik Filipović (47), koji u seriji ima sporednu ulogu, a Joško je svojom majicom odao počast tragično preminuloj košarkaškoj legendi Kobeju Bryantu

- Glumci su išli na treninge borilačkih vještina i na obuku rukovanja oružjem te vojnim kretanjem. Mislim da smo ih namučili, ali ni u jednom trenutku ništa im nije bilo teško i dali su se u projekt 100%, barem je to moj dojam, a vjerujte, nije im bilo lako. U jednom trenutku počeli su djelovati kao ljudi koji su stvarno prošli rat i to nije samo moj dojam - rekao je uoči premijere Joško Lokas za Večernji list

Joškova djevojka priznala je nedavno da joj je Joško velika podrška te da ju nije pustio na miru dok sve na fakultetu nije privela kraju. No objasnila je kako joj sljedeći korak u životu nije udaja za voditelja. 

- Sljedeći korak je biti bolja osoba svakog novog dana koja će izgrađivati životni put i težiti ciljevima. Joško i ja smo pet godina zajedno i jedini plan nam je da se volimo, zajednički život je ionako već godinama na istoj adresi - rekla je Jelena i time dala do znanja da joj je bitnije da su zajedno.

Par je u vezi od kolovoza 2016., a Lokas iza sebe ima propali brak s Ivanom Silom. S njom ima sinove NouTomu i Jakova. Od Ivane se razveo 2009., a četiri godine nakon je rekao sudbonosno 'da' Nataši Janjić (37), ali i ta je ljubav pukla. 

Story

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Najčitaniji članci