Obavijesti

Show

Komentari 3

Lokas: Uloga Bonda je za prave junake, ja sam dečko sa sela...

Lokas: Uloga Bonda je za prave junake, ja sam dečko sa sela...
6

Uloga James Bonda pripada pravim junacima, ja sam samo dečko sa sela. Više sam Robin Hood nego tajni agent, našalio se televizijski voditelj Joško Lokas koji je na FairYtale sajma luksuza došao pogledati vozila

VIDEO

Da je James Bond biti lako, James Bond bio bi baš svatko. Doista, tko se ne bi barem na jedan dan pronašao u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu, vozio skupocjene automobile, jahte i motore te imao plejadu ljepotica na dlanu? No, pronašli smo jednog kojem to i ne zvuči tako primamljivo. 

- Uloga James Bonda pripada pravim junacima, ja sam samo dečko sa sela. Više sam Robin Hood nego tajni agent - našalio se televizijski voditelj Joško Lokas (47) koji je na FairYtale sajam luksuza došao pogledati vozila i brodove s kojim se agent Bond često voli voziti. Iako kaže da taj život i ne bi baš živio, James Bond djevojke potpuno su druga priča.  

- Bond je uvijek znao odabrati kad su žene u pitanju od Grace Jones pa nadalje. Vrlo dobar ukus - izjavio je Lokas. S time se slaže i pjevačica Ivana Banfić (49) koja se na trenutak pronašla upravo u toj ulozi. 

Na palubi skupocjenog glisera pozirala je kao prava Bond djevojka, no mjesto tajnog agenta zamijenio je njezin sin Jan Larišić koji je za pjevačicu i bolji od broja 007.

- Ja imam dva James Bonda: Krunu Larišića i Jana Larišića - našalila se Ivana koja bi se u mlađim danima i okuražila u toj ulozi, no sada je prepušta nekom drugom.

- Sigurna sam da bi se dobro snašla. Te su sve djevojke jako spretne i znaju što rade, a to je meni blisko. Posjeduju razne vještine ubijanja, baratanja oružjem i karatea. To mi je super - izjavila je pjevačica koja trenutno radi na spotu 'Vrati me u disko' koji je, kako kaže, u završnim fazama samog montiranja. Iako u novom spotu nema baš James Bond momenata, zato ima onih s motivima diska. 

Ivana je pozirala u haljini dizajnerice Snježane Mehun (47) koja je u sklopu FairYtale sajma luksuza predstavila i limitiranu božićnu kolekciju. Sama dizajnerica kaže kako njezine haljine nisu isključivo napravljene za James Bond djevojke. One su ipak praktične i mogu se nositi u svim prilikama, ali i u onim najsvečanijim poput odlaska u Bijelu kuću u kojoj se Kolinda Grabar-Kitarović (50) slikala s Melaniom i Donaldom Trumpom

- Predsjednica je svakako naš najveća promocija i bilo bi mi vrlo drago kad bi ponovno odabrala nešto iz nove kolekcije. U tom bi slučaju svakako jednu haljinu posvetili i nazvali po njoj - izjavila je Snježana koja želi svojim krojevima naglasiti ženske obline. 

- Mislim da je seksepilna osoba karizmatična osoba. Seksepil se može naglasiti odjećom, ali ne može se njome definirati - smatra dizajnerica. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba