Show

Komentari 97

Lokasova 20 godina mlađa cura pobrisala sve fotografije s njim: Pukla ljubav Jelene i voditelja?

Lokasova 20 godina mlađa cura pobrisala sve fotografije s njim: Pukla ljubav Jelene i voditelja?

Jelena i Joško u vezu su uplovili 2015. godine, a unatoč 20 godina razlike među njima, činilo se kako im dobro ide sve dok ona nije obrisala sve zajedničke fotografije

Jelena Katarina Kapa (28), djevojka ili, navodno, sada već bivša djevojka voditelja i scenarista Joška Lokasa (49) obrisala je njihove zajedničke fotografije s Instagrama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jelena je sa svojim pratiteljima znala podijeliti zajedničke fotografije na kojima je par izgledao sretno i zaljubljeno. Često je znala na Instagramu dijeliti i njihove zajedničke trenutke.

Naime, njezini vjerni pratitelji na društvenim mrežama odmah su primijetili da su obrisane sve zajedničke fotografija te se nagađa kako je par, navodno, prekinuo dugogodišnju ljubavnu vezu.

Bivša miss turizma i Joško u vezu su uplovili 2015. godine, a unatoč 20 godina razlike među njima, činilo se kako im dobro ide.

 

Često su ih i fotografi znali uhvatiti zajedno, a prije nešto manje od godinu dana uhvatili su ih kako uživaju na odmoru u Dubrovniku. Par je šetajući Stradunom mamio poglede i pažnju.

Dubrovnik: Joško Lokas u društvu djevojke Jelene prošetao Stradunom

Je li par uistinu prekinuo ili je Jelena obrisala fotografije iz nekih drugih razloga, preostaje nam samo za vidjeti.

Najčitaniji članci