Show

Komentari 4

Loto djevojka ulazi u politiku? 'Htjela bih biti gradonačelnica'

Loto djevojka ulazi u politiku? 'Htjela bih biti gradonačelnica'

Mančić tvrdi kako ju je za eventualni politički angažman motivirala pojava Covid-19 virusa. Izgubila je, kaže, nekoliko dragih prijatelja, a strašno su je u vrijeme karantene nervirale teorije zavjere i nebriga oko zaraze.

Suzana Mančić (63), najpoznatija loto djevojka s prostora bivše Jugoslavije, pomno prati zbivanja na političkoj sceni i uvjerena je da bi se dobro snašla na nekoj odgovornoj političkoj funkciji. Ispričala je to u intervju za srpski Informer.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Moji roditelji su bili za to da se još u mladosti priključim Savezu komunista. Međutim, shvatila sam da me to ne zanima, pa sam se posvetila estradi i televiziji, ali pratim politiku jer je to sastavni dio našeg života. Htjela bih biti gradonačelnica Beograda! Volim svoj grad i to bih na mnogo načina pokazala kada bi mi se ukazala prilika. To je veoma odgovorna funkcija, ali ja vjerujem da bih se dobro pokazala - rekla je Mančić i pojasnila kako uvijek izlazi na izbore i obavlja svoju građansku dužnost. 

Suzana tvrdi kako ju je za eventualni politički angažman motivirala pojava Covid-19 virusa. Izgubila je, kaže, nekoliko dragih prijatelja, a strašno su je u vrijeme karantene nervirale teorije zavjere i nebriga oko zaraze. 

- Najgore mi je kad mi netko kaže 'baš me briga za izbore' ili 'ne izlazim na glasovanje'. Od toga se ježim! Jedino ako izađemo na izbore možemo se boriti za neke promjene. Rado bih ušla u politiku. Politika traži cijelog čovjeka, to je veoma ozbiljan i odgovoran posao, za koji dosad nisam imala vremena - otkrila je.