Show

Komentari 1

Louis iz One Directiona ljut na voditelje: 'Ne vraćam se tamo!'

Louis iz One Directiona ljut na voditelje: 'Ne vraćam se tamo!'

Uzrujan sam jer ste me stalno ispitivali o mojoj boli. Podrazumijeva se da mi je teško kad izgubim dvije osobe s kojima sam bio blizak, rekao je Louis Tomlinson kojeg su voditelji pitali o smrti majke i sestre...

Bivši član benda 'One Direction' Louis Tomlinson (28) rekao je kako se više nikad neće pojaviti u emisiji 'BBC Breakfast' nakon što su ga uzrujali voditelji Dan Walker i Louise Minchin. Glazbenik trenutačno predstavlja svoj novi album 'Walls', ali su voditelji fokus emisije stavili na smrti majke i sestre te povijest u 'boy bendu'. 

Iako je intervju započeo u lijepom tonu, Louisu je očigledno postalo neugodno kad ga je Dan upitao kako pristupa pisanju pjesama otkako mu je majka Johannah preminula prije dvije godine, a sestra Félicité prošle godine. Majka mu je preminula zbog posljedica leukemije, a sestra se predozirala. Louis je majci posvetio pjesmu na novom albumu 'Two Of Us'. 

- Definitivno se ne vraćam tamo ponovno! Volim svoje obožavatelje koji mi uvijek čuvaju leđa - napisao je Louis na Twitteru nakon emisije, a na objavu mu je odgovorio voditelj Dan.

- Žao mi je što se tako osjećaš. Bilo je lijepo razgovarati s tobom u emisiji jutros, mogu li te pitati zbog čega si ljut? - pitao ga je Dan.

- Uzrujan sam jer ste me stalno ispitivali o mojoj boli. Podrazumijeva se da mi je teško kad izgubim dvije osobe s kojima sam bio blizak. Najmanje što tražim je da poštujete moju odluku da ne želim razgovarati o nečemu tako bolnom - rekao je Louis.

Dan mu je i na to odgovorio.

- Pitali smo te o pjesmi na novom albumu o tvojoj majci. Znam da je bolno, zbog čega se nismo na tome zadržali. Nemamo namjeru uznemiravati vas - rekao je voditelj. Za Daily Mail voditelj je rekao kako su u emisiji željeli obuhvatiti svaki aspekt života pjevača koji su imali utjecaj na pjesme s novog albuma. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci