Show

Komentari 17

Lovca Krešu su koštala pobjede pitanja o morskim psima, stripu i vaterpolu: Znate li odgovore?

Lovca Krešu su koštala pobjede pitanja o morskim psima, stripu i vaterpolu: Znate li odgovore?

Krešo je u završnoj potjeri zapeo na nekoliko pitanja, no natjecatelji su na većinu odgovorili točno i kući odnijeli 135 tisuća kuna

Večeras se reprizirala jedna od ponajboljih ovogodišnjih epizoda 'Potjere', u kojoj je ekipa pobijedila lovca Krešimira Sučevića Međerala i osvojila nagradu od 135 tisuća kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Lovro, Pavao i Goran briljirali su u završnoj potjeri, a Krešo je morao savladati 13 pitanja kako bi ih pobijedio. Krenuo je dobro, no onda je zapeo na sedmom pitanju.

- Koju stripovsku junakinju njezin prijatelj Willie Garvin naziva princezom? - glasilo je pitanje, a za razliku od Kreše, natjecatelji su ponudili točan odgovor - Modesty Blaise.

- Čija suglasja počinju Sva priroda hram je, gdje stupovi živi Nejasne nam umu riječi zborit vole - bilo je sljedeće pitanje, a Krešo je zaključio kako se radi o pjesniku Šimiću, dok su natjecatelji su bili uvjereni kako je to Vidrić. Međutim, točan odgovor je bio - Charles Baudelaire.

Kasnije je došlo na red pitanje 'Koji je popularni naziv za šarenog konja i njemački puškomitraljez iz Drugog svjetskog rata?'. Krešo je odgovorio 'Mauser', a ekipa je odgovorila točno - 'šarac'.

Također, Krešo nije znao gdje će se 2022. godine u Hrvatskoj održati europsko vaterpolsko prvenstvo. Smatrao je da je odgovor domaćin Rijeka, no natjecatelji su imali više sreće i ponudili su točan odgovor - Split.

- Koja životinja tjera u kosti plivačima oko fiktivnog Amity Islanda? - bilo je još jedno pitanje na kojem je Krešo zapeo, međutim natjecatelji su odgovorili točno - morski pas.

Najčitaniji članci