Show

Komentari 23

Natjecatelji u 'Potjeri' pobijedili lovca i osvojili 135 tisuća kuna

Natjecatelji u 'Potjeri' pobijedili lovca i osvojili 135 tisuća kuna

Liječnik Lovro je u završnoj potjerije nizom točnih odgovora osigurao natjecateljima veliku prednost. Kada je na red došao lovac, natjecatelji su imali čak 13 koraka prednosti i naposljetku ga pobijedili

U večerašnjoj epizodi kviza 'Potjera' natjecatelji Lovro, Pavao i Goran ostvarili su odličan rezultat u završnom krugu i pobijedili lovca Krešimira Sučevića Međerala. Riječ je o reprizi ponajbolje 'Potjere' ove godine, u kojoj je trojac podijelio nagradu od 135 tisuća kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što je student Petar ispao, u završnu potjeru su se plasirali liječnik iz Zagreba Lovro, magistar ekonomije iz Siska Pavao te Goran, djelatna vojna osoba iz Zagreba.

Imali su tri koraka prednosti pred lovcem, a kapetan Lovro im je nizom točnih odgovora dodatno olakšao situaciju. Kada je na red došao lovac, natjecatelji su imali čak 13 koraka prednosti.

Krešo je pogriješio na pitanjima o Modesty Blaise, Europskom vaterpolskom prvenstvu te filmu o morskim psima, što je natjecateljima osiguralo pobjedu.

- Ja idem negdje umrijet sad, gotovo je - rekao je Lovro na kraju, a Krešo ih je pohvalio i istaknuo da je to bio jedini logični završetak.

 

Najčitaniji članci