Obavijesti

Show

Komentari 1

Lu Jakelić postaje Jole: 'Najviše mi muka zadaju njegove obrve'

Lu Jakelić postaje Jole: 'Najviše mi muka zadaju njegove obrve'
9

Lu je tijekom proba otkrila i neke sličnosti s Joletom, no hoće li to biti dovoljno za visoke ocjene od strane žirija i ostalih kandidata, tek ćemo vidjeti...

VIDEO

U sljedećoj emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato'' stižu nove nevjerojatne transformacije, a jedna među njima je i ona Nede Parmać (35) u Katy Perry. Neda će izvesti pjesmu 'Chained To The Rhythm' te dočarati sve čari tog šarolikog spota.

- Teško je pjevati dok te nose po pozornici, pjesma je i granično visoka - pomalo zabrinuto otkiva Neda ususret svom sljedećem nastupu. Hoće li sve proći ipak besprijekorno, savršeno kako Neda i priželjkuje i za što se trudila od trenutka od kada joj je gljiva dodijelila zadatak, saznat ćemo ove nedjelje.

POGLEDAJTE VIDEO: Marko Grubnić odijeva Maju, Indiru i Nives za 'Tvoje lice zvuči poznato'

Pokretanje videa...

show 01:10

Popularni Jole će stati na binu zahvaljujući natjecateljici Lu Jakelić (26).

- Najviše muka mi zadaju Joletove obrve i njegovi posebni plesni pokreti - rekla je. No, Lu je tijekom proba otkrila i neke sličnosti s popularnim pjevačem, no hoće li to biti dovoljno za visoke ocjene od strane žirija i ostalih kandidata, tek ćemo vidjeti nakon njenog ovotjednog nastupa.

Siniša Ružić (51) ove će nas nedjelje podsjetiti na hit iz 1972. od The Temptations, svevremenski klasik 'Papa Was A Rolling Stone'.

- Mislim da će biti jako dobro. Imat ću kostim koji će izazvat brojne komentare - najavljuje Siniša koji kaže da mu u ovoj pjesmi ipak ide bolje engleski od plesa, a kako će ovaj glumac uskladiti pjevanje s koreografijom saznat ćemo uskoro. 

Gledatelji opleli po Majinoj izjavi 'Svi smo mi iz Jajca': Stalno ima neprimjerene šale
Gledatelji opleli po Majinoj izjavi 'Svi smo mi iz Jajca': Stalno ima neprimjerene šale

Frontmana skupine Red Hot Chili Peppers utjelovit će Marko Braić (29), a izvest će pjesmu 'Give It Away'.

- Malo ću se odmoriti od ženskih likova i zahtjevnih koreografija, mada i ovdje mrdam glavom non stop - izjavio je Marko koji će ipak dosta energije morati uložiti u svoju sljedeću izvedbu koja ga ipak malo straši.

Mario Valentić (40) na bini showa će izvesti legendarni hit 'I tebe sam sit kafano' Harisa Džinovića. Ova nedjelja donosi i jedan zanimljivi duet zahvaljujući zadatku kojeg je dobio Fabijan Pavao Medvešek (27) koji postaje Diana Ross te ćemo se prisjetiti njenog dueta s Lionelom Richiejem 'Endless Love'. Zanimljivo će biti vidjeti i kako Lana Klingor Mihić (40) postaje Tina Turner dok će Marina Orsag (41) morati utjeloviti ne samo živuću legendu nego i svoju konkurenticu u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' - Lanu Klingor.

 

Ostalo je još malo do kraja prijava: Prijavi se na Rap Camp i osvoji nagradu u vrijednosti 150.000 kuna!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje