Obavijesti

Show

Komentari 7

Lu Jakelić postaje Sanja Doležal, dok će Orsag utjeloviti Rozgu...

Lu Jakelić postaje Sanja Doležal, dok će Orsag utjeloviti Rozgu...
6

Ovog vikenda Neda Parmać imitirat će španjolskog zavodnika Enriquea Iglesiasa, Siniša Ružić ponovno postaje žena, a Lana Klingor Mihić utjelovit će Madonnu

VIDEO

Pod svjetlima pozornice omiljenog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' i ove nedjelje gledat ćemo osam transformacija natjecatelja koji na jednu večer postaju svjetske i domaće glazbene zvijezde.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

show 01:10

U trinaestoj emisiji popularnog showa Fabijan Pavao Medvešek (27) iz kostima frontmena Metallice nakon transformatora uskače u spot skupine The Black Eyed Peas te će pred žirijem i publikom otpjevati pjesmu 'I Gotta Feeling'. U video spotu je prikazan ludi noćni provod koji će Fabijan dočarati na pozornici.

- Ne mogu reći da je ovo glazba koju biram kad se ujutro probudim, ali treba prema svemu pristupiti s poštovanjem pa moram priznati da je bilo potrebno da se sve posloži - rekao je Fabijan te dodao da se nada da će moći pjevati skakati i zabavljati se tri minute jer voli trenirati i nada se da će mu to dobro doći kako bi izveo ovu veselu točku.

Vrući nastup Lane Klingor: Svi se pitaju gdje je sada Kasandra
Vrući nastup Lane Klingor: Svi se pitaju gdje je sada Kasandra

Nakon rasplesane uloge u kojoj je utjelovio dobro raspoloženu repericu Lizzo, Marko Braić (29) ove nedjelje će izaći na pozornicu kao britanski kantautor predivnog baritona Rag'n'Bone Man.

- Jako mi je izazovno. To je baš pjesma za koju je potrebna tehnika - rekao je Marko te dodao da je napokon za zadatak dobio osobu koju može imitirati na način da samo stoji i pjeva.

U lude osamdesete odvest će nas prošlotjedna pobjednica Lu Jakelić (26). Ovoga puta gledat ćemo je u liku Sanje Doležal (57), pjevačice legendarne grupe Novi fosili. Lu će dočarati spot pjesme 'Dobre djevojke'. Bit će ovo njezin prvi nastup u liku jedne plavokose pjevačice, a na pozornici nas čeka i jedno iznenađenje.

- Za dosta stvari iz spota bi se reklo da tako danas više nitko ne pleše, ne izgleda, ne nosi takve šiške, ali ja mislim da se to sve vraća, pa tako i neki pačji pop ples - rekla je Lu te dodala:

- Moram zamisliti Sanju i njezine šiške i njezin predivan osmijeh i misliti: Pjevaj kao Sanja, pjevaj kao Sanja.

Na užarenu pozornicu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' ove nedjelje dolazi i kantautorica Alka Vuica (59) koju će utjeloviti Mario Valentić (40). Pjevat će Alkinu hit pjesmu 'Ola'e'.

- Veselim se i želim dati sve od sebe i izvesti tu točku najbolje moguće u mojom okvirima, da se ja zabavljam, a onda će se i publika pred ekranima veseliti - rekao je Mario.

Ove nedjelje ne propustite pogledati i ostale natjecatelje. Neda Parmać (35) imitirat će španjolskog zavodnika Enriquea Iglesiasa (45). Siniša Ružić (51) ponovno postaje žena te ćemo ga gledati u energičnom karakteru Taylor Dane, Lana Klingor Mihić (40) postat će Madonna (62), dok će nas Marina Orsag zavesti kao Jelena Rozga (43).

POGLEDAJTE 24 PITANJA S LU JAKELIĆ: 

 

DAJTE GLAS FAVORITU I POŠALJITE GA U FINALE RAP CAMPA!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin