Obavijesti

Show

Komentari 103

Luća ne žali zbog ispadanja: Konačno sam zapalio džoint

Luća ne žali zbog ispadanja: Konačno sam zapalio džoint
5

Luća nije razočaran izbacivanjem iz natjecanja jer misli da će međuljudski odnosi ubrzo postati katastrofalni. Jedva je čekao dohvatiti se piva i zapaliti veliki džoint

VIDEO

Dvadesetak prijatelja pripremili su mi tulum dobrodošlice, a ja sam samo gledao kako ću se dohvatiti hladnog piva i zapaliti veliki džoint, rekao je Luka Mišnić (33), koji je izlazak iz kuće Velikog Brata priželjkivao iz istih razloga kao i Steffani Banić (20), koja se zaželjela alkohola i “trave”.

Luća nije razočaran izbacivanjem iz natjecanja jer misli da će međuljudski odnosi ubrzo postati katastrofalni. Tvrdi da su glavni kandidati za pobjedu Barbara, Ervin i Goran, a svojeg favorita ipak ne želi još otkriti.

- Zadovoljan sam boravkom u BB kući i dobro sam se zabavljao. Uspio sam ostvariti svoju ideju te sam se nametnuo kao vođa i revolucionar grupe. Nadam se da će mi zbog ovog natjecanja netko ponuditi televizijsku emisiju u kojoj ću biti voditelj i domaćin - rekao je Beograđanin.

Najviše ga je gledala i podržavala djevojka Aleksandra, koju je nerviralo što njezina dečka ne prikazuju dovoljno na televiziji.

- Nakon izlaska iz BB kuće nastavio sam izolaciju pa sam se poslije tuluma s prijateljima zatvorio u stan sa svojom curom Sašom i uživao. Želim joj nadoknaditi vrijeme koje smo proveli razdvojeni - rekao je reper s Banova brda, koji će si uzeti još nekoliko dana odmora od realityja.

Zatim se vraća u studio gdje će nastaviti snimanje novoga glazbenog albuma. Njegov prvi album kritičari su hvalili, a Luću proglasili predvodnikom beogradskog gangsta repa.

Zbog svojih pjesama naziva se tvorcem srpskog slenga i liderom banovobrdskoga ganga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu