Show

Komentari 275

Lucija Lugomer objavila video kako twerka, a pred porodom je

Lucija Lugomer objavila video kako twerka, a pred porodom je

Leon je super, izričito voli tući u rebra pa čisto da njemu ne bude dosadno dok mama leži morali smo se ipak malo razgibati, rekla je Lucija Lugomer koja je objavila video na kojem twerka

Plus size manekenka Lucija Lugomer (26) čeka prvo dijete sa suprugom Danijelom, a kako je sama rekla, hormoni joj divljaju. Odbrojava dane do poroda i vrijeme provodi kod kuće. Posljednjih dana se i prehladila, ali ju to nije spriječilo da zapleše pred kamerama i objavi svojim obožavateljima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ono kad jednostavno poludiš. Obzirom da mi je motivacija ravna nuli zbog ove prehlade koja se pojavila drugi put u mjeseca dana. Da, pronalazak stvari koje me animiraju je rijetkost - napisala je Lucija uz video na kojemu zavodljivo pleše i twerka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Znaš koliko je sati kad ti doktorica veli 'Imaš osjećaj kao da danonoćno roniš? E TO - to je taj osjećaj!' Eh, tako ti je to mala moja, kad gađaš ljeto umireš od vrućine, a kad čekaš zimsko dijete sve prehlade su tvoje - osvrnula se Lucija na svoju prehladu te naglasila kako je zapravo trebala tražiti sponzorstvo za WC papir budući da ga koristi u velikim količinama. 

Kako je rekla, trudnoća teče odlično. 

- Leon je super, izričito voli tući u rebra pa čisto da njemu ne bude dosadno dok mama leži morali smo se ipak malo razgibati pa se nadam da smo vama stvorili potrebitu animaciju gdje god bili, bolesni doma, zdravi na poslu ili pak bolesni na poslu, trudni bili ili ne bili - kaže Lucija.

Danijel i Lucija vjenčali su se prije nešto više od godinu dana, a za prvu godišnjicu manekenka je supruga 'počastila' emotivnom objavom na društvenim mrežama.

-  Hvala ti za ravnopravan stisak ruke, hvala ti za svaki nježan dodir, za svaki skok u pomoć i pogled koji mi govori više od tisuću riječi. Neka nam ova, toliko posebna, prva godišnjica braka bude ulazak u nove početke. I kad ne uskladimo outfite, znamo koliko smo usklađeni u životu - poručila je suprugu. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci