Obavijesti

Show

Komentari 2

Lucijan Janko Krnic: 'Najveća mi je potpora bio moj zamorac’

Lucijan Janko Krnic: 'Najveća mi je potpora bio moj zamorac’
4

Kad bi u današnjem finalu showa pobijedio i osvojio glavnu nagradu od 50.000 kuna, Lucijan bi si kupio studijsku opremu kako bi mogao raditi još glazbe, brže i bolje

VIDEO

Iskreno, nisam očekivao prolazak u finale, no sretan sam. Nema vremena za slavlje, pa sam prolazak proslavio pripremanjem za finale, priča nam to Lucijan Janko Krnic (23), jedan od finalista RTL-ova showa 'Zvijezde ljetni hit'. Na prijavu u show, kaže, nagovorio ga je prijatelj s kojim često svira i pjeva. Pjevanje je njegova velika ljubav s kojom se, kako sam kaže, na ovaj ili onaj način bavi od četvrtog razreda osnovne.

- Počeo sam u zboru Zagrebački dječaci, a ubrzo nakon toga krenuo sam u neke bendovske avanture s prijateljima. Na kraju sam završio opet u muzičkoj školi na solo pjevanju - prisjeća se Lucijan. Priznaje kako ga je odlazak u finale iznenadio, no jako je sretan. Prije svakog nastupa, priča nam, trema je kod njega prisutna.

- Pogotovo kad se sve snima za televiziju. Ipak, kad izađem na scenu i počnem nastupati, trema jednostavno nestane - ističe.

Show 'Zvijezde ljetni hit' pamtit će najviše po, kako ističe, jako korisnih, ali i jako napornih tjedan dana.

- I po gastritisu - smije se naš sugovornik. Kaže da mu je od žirija koji čine Nina Badrić, Andrea Andrassy, Petar Grašo, Tonči Huljić i Branko Đurić Đuro najdraži komentar onaj Tončija Huljića koji mu je rekao: 'Ovo nema veze s mozgom... I ti si odličan'. Lucijanov glazbeni uzor na domaćoj sceni je pjevač Vojko V, za kojega kaže da ima odličan poslovni model.

- Isprva sam prezirao ono što radi, ali kasnije sam shvatio da sam bio glup. Vojko je jako pametan i dobro to koristi. Ne slušam baš tu vrstu glazbe, ali govorim sad o njegovu poslovnome modelu koji je stvarno odličan - ističe Lucijan. Priznaje da bi za uspjeh pretrpio svašta, no granicu povlači kod pjevanja narodnjaka.

- Mislim da to stvarno ne bih mogao. Jednostavno, nemam to u sebi - kaže nam.

Kad bi u današnjem finalu showa pobijedio i osvojio glavnu nagradu od 50.000 kuna, Lucijan bi si kupio studijsku opremu kako bi mogao raditi još glazbe, brže i bolje.

- Zasad se snalazim s ovim što imam - zaključuje. U finalu će se boriti s još četiri natjecatelja.

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi nikako ne idu skupa

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu