Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
70 komentara

Luka iz 'Braka na prvu' ostao bez posla: Stradala mi je i kuća

Naveo je kako je i njegova kuća stradala u potresu koji je prošlog vikenda zadesio Zagreb i okolicu te nanio dosta materijalne štete. Uz potres i korona virus koji hara, otkaz mu je bio, kaže, 'šlag na tortu'

Foto: RTL/Instagram
70 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Gledatelji: 'Dajte Adamu kumu! Bolje si pašu i pala je na njega'

Trenutačna pandemija utječe i na gospodarstvo pa je dosta ljudi ostalo bez posla. Među njima je i Luka Budak (29) iz showa 'Brak na prvu'. Na društvenim mrežama požalio se na situaciju u kojoj se našao. 

- Da ne 'trabunjamo' samo o sreći ili kojekakvim motivacijskim sranjima, danas je jedan otežani dan. Prema objavama Zavoda za zapošljavanje u devet dana je dano više od 6900 otkaza, 6900 obitelji ostali su bez prihoda. Pred vama je na slici jedan dio te crne statistike. Dobio sam otkaz zbog gospodarskih razloga - smanjenja obujma posla - napisao je Luka na Instagramu te istaknuo 'hvala korona virusu'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naveo je kako je i njegova kuća stradala u potresu koji je prošlog vikenda zadesio Zagreb i okolicu te nanio dosta materijalne štete. Uz potres i korona virus koji hara, otkaz mu je bio, kaže, 'šlag na tortu'. Kaže ima dvije opcije - plakati ili urediti životopis.

- Težak je dan za mene, no kako se kaže 'poslije kiše/snijega dolazi sunce' - kaže Luka.

Foto: Mladost Kaštela

Pratitelji na društvenim mrežama podržavali su ga i rekli neka ne očajava. 

- Jako si dobra osoba, nisi to zaslužio, ali glavu gore i sve će biti dobro - pisali su mu. 

Foto: RTL

Luku su stručnjaci u showu 'Brak na prvu' spojili s Nadijom Amić (29). Trenutačno im odnos napreduje, a Luka je već Nadiji rekao kako se zaljubio u nju. Dobio je poljubac kad su bili na putovanju u Rovinju.

- Sad imate dokaz da se ostvari sve što jako želite - komentirao je zadovoljno Luka nakon poljupca.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Gledatelji: 'Dajte Adamu kumu! Bolje si pašu i pala je na njega'

Naši partneri pišu
Message