Obavijesti

Show

Komentari 86

Luka nakon Nikolininog flerta: Nisam je mogao pogledati u oči

Luka nakon Nikolininog flerta: Nisam je mogao pogledati u oči
10

Stručnjaci su Nikolinu ispitivali sviđa li joj se Luka, a ona je rekla da se između njih nije ništa dogodilo, iako je podalje od ostalih kandidata priznala da joj je mnogo privlačniji od njenog supruga

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Luka o Nikolini: 'Nabacivala mi se, ona je cura koja se traži...'

Kandidati showa 'Brak na prvu' nisu znali kako su njihovu zajedničku večeru pomno pratili eksperti Boris Blažinić, Ingrid Divković i Ita Štefanek, koji su ih spojili pa je Nikolina Tutić (31) ostala zapanjena kad su je pitali sviđa li joj se neki drugi muškarac, a da nije njezin suprug Adam Kromer (33). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nikolina Tutić 01:09

Naime, Luka Budak (29) je nakon zajedničke večere parova imao osjećaj kako mu se Nikolina upucavala, što je odmah podijelio s Nadijom Amić (29). No Nikolina je zanijekala da se između nje i Luke dogodilo išta više osim razmjenjivanja dojmova o brakovima sa svojim partnerima, iako je podalje od ostalih kandidata priznala da joj je mnogo privlačniji od njenog supruga. 

Dok su je stručnjaci ispitivali o tome, Luki je bilo neugodno ih gledati.

- Mislim da je Nikolini bilo teško reći takvo što pred muškarcem koji bi trebao biti tvoj odabranik. Nisam ih mogao pogledati u oči, gledao sam u pod - rekao je Luka. 

S Nadijom ne želi imati tajne u vezi pa joj je odmah po večeri rekao za Nikolinino nabacivanje. 

- Bio je to flert. Nikolina je cura koja se traži - kako ovdje, tako i u 'Gospodinu Savršenom'. Nadam se da će se naći - rekao je.

Nikolina je Luku tijekom zajedničke večere pitala sviđa li mu se Nadia, a on je potaknut razgovorom s njom, istaknuo kako smatra da seks može dobiti bilo gdje za 400 kuna, što je izazvalo poprilične reakcije ostalih kandidata.

- Kako živimo u vremenu lažnih morala i jeftinih ljudi, jeftinije je otići kod prostitutke i odraditi posao za manju cijenu nego da na nekoga uz novac trošiš i vrijeme. Seks je danas postao dostupan relativno lako i kako sam gore naveo, lako je za seks, treba s nekim popiti kavu ujutro, pojesti nešto. Ne umanjujem seks kao dio veze, on jest važan, ali veza nije samo seks. Veza je puno više - objasnio je Luka.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Luka o Nikolini: 'Nabacivala mi se, ona je cura koja se traži...'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin