Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
68 komentara

Luka o Nikolini: 'Nabacivala mi se, ona je cura koja se traži...'

Luka voli biti iskren prema Nadiji pa joj je nakon večere na kojoj su bili svi kandidati priznao kako mu se Nikolina nabacivala. Potaknut razgovorom s njom, iznio je i svoje mišljenje o kandidatkinji

Foto: RTL
68 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nikolina želi drugog: 'Njega bih vani primijetila, Adama ne bih'

Luka Budak (29) iz Zagreba u emisiji 'Brak na prvu' vjenčao se s Nadijom Amić (28). Eksperti Boris Blažinić, Ingrid Divković i Ita Štefanek komentirali su kako Luka samo želi biti u centru pažnje i da se ponaša pomalo frustrirano jer od Nadije ne dobiva pažnju koju želi. On smatra kako je komunikacija ključna.

Foto: RTL

- U svakoj je vezi fundamentalni dio komunikacija, a tih 10 sekundi odnosi se na situacije prilikom upoznavanja, sjedite na kavi ili ručku i kad vam ponestane tema. Na tu šutnju mislim - rekao je Luka za RTL TV.

BRAK NA PRVU Nikolini zgodniji Luka, on tvrdi: 'Seks mogu imati i za 400 kn'

Luka voli biti iskren prema Nadiji pa joj je nakon večere na kojoj su bili svi kandidati priznao kako mu se Nikolina nabacivala. Nikolina ga je pitala sviđa li mu se Nadia, a potaknut razgovorom s njom, istaknuo je kako smatra da seks može dobiti bilo gdje za 400 kuna, što je izazvalo poprilične reakcije ostalih kandidata.

Foto: RTL

- Kako živimo u vremenu lažnih morala i jeftinih ljudi, jeftinije je otići kod prostitutke i odraditi posao za manju cijenu nego da na nekoga uz novac trošiš i vrijeme. Seks je danas postao dostupan relativno lako i kako sam gore naveo, lako je za seks, treba s nekim popiti kavu ujutro, pojesti nešto. Ne umanjujem seks kao dio veze, on jest važan, ali veza nije samo seks. Veza je puno više - objasnio je Luka svoje navode za vrijeme emisije. 

Foto: RTL

S Nadijom ne želi imati tajne u vezi pa joj je odmah po večeri rekao za Nikolinino nabacivanje.

ODBRUSILA IM Nikolini šalju prijeteće poruke: 'Ne pišite mi, imate svoj život'

- Bio je to flert. Nikolina je cura koja se traži - kako ovdje, tako i u 'Gospodinu Savršenom'. Nadam se da će se naći - iskreno je rekao.

Zagreb, 07.10.2019 - Snimanje projekta Brak na prvu | Autor: Damir Krajac / CROPIX Foto: Damir Krajac / CROPIX

Komentari eksperta Luku nisu iznenadili, već kaže kako svatko ima pravo na svoje mišljenje. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nikolina želi drugog: 'Njega bih vani primijetila, Adama ne bih'

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message