Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

Luka Nižetić: 'Više iskustva imam u kuhinji nego u krevetu'

Veći sam majstor u kuhinji, tamo imam puno više iskustva nego u krevetu, ali dobro, još sam mlad, rekao je Luka Nižetić dok je odgovarao na škakljiva pitanja Davora Garića

Foto: Instagram
11 komentara

Pjevač Luka Nižetić (36) gostovao je u InMagazinu gdje je odgovarao na škakljiva pitanja koja mu je postavio Davor Garić (38).

POGLEDAJTE VIDEO:

Na pitanje bi li mogao biti s osobom koja ima 50 kilograma više od njega i ne mari za zdravo tijelo, Luka je imao spreman odgovor.

- Ljubav je ljubav, iskreno, ali da netko ne mari za svoj duh i tijelo, mislim da se uopće ne bih mogao zbližiti s takvom osobom - rekao je Luka koji često na društvenim mrežama objavljuje razgolićene fotografije i detalje poslovnog i privatnog života. Kako kaže, na mobitelu najviše ima svojih fotografija. 

Foto: Instagram

Luka je poznat i kao dobar kuhar i veliki gurman, što je i sam potvrdio. 

- Veći sam majstor u kuhinji, tamo imam puno više iskustva nego u krevetu, ali dobro, još sam mlad - kaže pjevač. Rekao je da mu je u redu ako netko nakon prvog spoja ode u krevet. Također, priznao je i da bi se fotografirao potpuno nag za izdašnu količinu novaca i plemenit cilj jer nema ništa što i drugi muškarci nemaju.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZANCIJA':

Naši partneri pišu
Message