Show

Komentari 56

Luksuzne šlape furaju Mačak, Maja Šuput, Adriana Đurđević

Luksuzne šlape furaju Mačak, Maja Šuput, Adriana Đurđević

Samo jedan par ovakvih luksuznih šlapa košta preko 5000 kuna, a Guccijeve čarape 1250 kuna. Marko Grubnić ih obožava i ima desetak natikača ovoga talijanskoga modnoga brenda

Pravnica Adriana Đurđević (29) na svojoj društvenoj mreži objavila je novu fotografiju, a njezin styling oduševio je njezine pratitelje. Zaručnica nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara (24) isfurala je Zarin kombinezon od 300 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Adriana je nadalje obula Guccijeve čarape od 1250 kuna, kakve je nedavno nosila i Maja Šuput Tatarinov (41), ali i Sarah Jessica Parker (56), samo u prljavo ružičastoj boji.

Styling je zaokružila crnom torbicom Balmain od oko 15.000 kuna.

Budući da je trudna, Adriana u posljednje vrijeme preferira ravnu obuću pa se ovaj put odlučila na Guccijeve šlape od 5000 kuna, kakve obožava Marko Grubnić (38).

Modni stilist u svojoj kolekciji ima desetak natikača tog talijanskog modnog brenda ukupne vrijednosti oko 50.000 kuna.

Po Parizu se prešetavao u šlapama Gucci od 6500 kuna, a furao je i Guccijeve papučice s klokanovim krznom čija je cijena oko 7000 kuna.

Nosio je i mokasine Gucci s printom tigra. Kolekcijom obuće talijanskog modnog brenda sam se pohvalio na svojoj društvenoj mreži.

- Cijelo vrijeme jako puno radim, već 20 godina non-stop. Bilo bi glupo da ne zaradim. Ljudi vide jednu sliku na Instagramu pa sude, ali to je samo jedna sekunda mog života. Često se događa da imam cjelodnevna snimanja, radim na ozbiljnim projektima za televizije, uspijem financirati tako što nemam ženu i petero djece, nego sve trošim na sebe - rekao nam je svojedobno Grubnić.

Najčitaniji članci