Show

Komentari 239

Maja napravila kaos, fanovi se raspravljaju na koga Bloom sliči

Maja napravila kaos, fanovi se raspravljaju na koga Bloom sliči

Mali Bloom je pokrenuo veliku raspravu na Instagramu - svi pokušavaju odgonetnuti na koga sliči? Neki misle na mamu, neki na tatu, a ima i onih koji kažu da je bez obzira na kog - već šmeker

Maja Šuput Tatarinov (41) je objavila dvije fotografije sina Blooma, a obožavatelji nisu mogli dočekati da proanaliziraju na koga beba sliči.

- Probaj se ne naJEŽiti od slatkoće - pjevačica je napisala u opisu fotografije koja je već skupila skoro 30 tisuća lajkova.

Nije dugo trebalo da fotografija dobije niz komentara u kojima se pratitelji nadmudruju na koga mala beba sliči.

- Isti ćaća... - napisao je jedan komentator.

A drugi su odmah nastavili 'Ista mama meni', 'Mala Maja', 'Slatkiš mali' i slično.

- Ma mali je sam na sebe... tako mali, a već šmeker - napisao je jedan komentator. 

Bit će još prilike za utvrđivanje na koga Bloom sliči, u to su uvjereni mnogi. Bilo kako bilo, pjevačica je samo mjesec dana nakon poroda počela raditi punom parom. Trenutačno snima još jednu sezonu njezinog omiljenog showa 'Supertalent', u kojem je članica žirija.

Ove nedjelje gledamo je i u novoj sezoni 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojem ima voditeljsku ulogu, a emisija je snimana početkom godine, dok je pjevačica još uvijek bila trudna. Pjevačica je ovih dana otkrila kako je maleni dobio neobično ime.

- Nismo dali nijedno ime koje smo ja i muž izabrali. Ovo nam je predložio jedan moj prijatelj i kolega. I onda smo čekali da ga vidimo. Kad sam došla iz bolnice. Onda smo još danima gledali i one prijedloge što smo ja i muž imali. Kad smo god pokušavali dozvati ili nešto, jednostavno nije pasalo. On baš izgleda kao Bloom, jednostavno bi ga pojeo - rekla je. 

Najčitaniji članci