Obavijesti

Show

Komentari 52

Lupino: Stipe Drviš udara slabo poput komarca

Lupino: Stipe Drviš udara slabo poput komarca
5

Nakon što je Lupino opsovao djevojke, Stipe ga je nazvao “pederom”. Obojica su diskvalificirani. Boksač je noć proveo u noćnom klubu

VIDEO

Boksač se razbjesnio čuvši Lupina kako psuje uplakane djevojke koje nisu mogle podnijeti da Svizac napusti show.
- Dvina mi je htjela čestitati jer sam Svisca pobijedio u igri snage. Sterao sam je u onu stvar jer je stalno bila protiv mene kao i sve druge cure. Ženski klan vodi Drviš, koji je skočio na mene. Iako je on svjetski šampion i može mi biti sin, ja ga se ne bojim. Udario me poput komarca. Da nas nisu rastavili, obojica bismo pobrali batina - rekao nam je Lupino, kojeg smo zatekli u hotelu.
On je prije dvadesetak godina bio šampion u karateu. U tučnjavi je stradala i Stefany Hohnjec, koja je dobila udarac u glavu. Bolilo ju je pa su je pregledali liječnici. Ustanovili su da nije ozlijeđena. Nova TV iste je sekunde prekinula prijenos uživo. Stipe Drviš i Stefan Lupino odvedeni su s imanja u Zagreb. Alen Macinić, iako je tehnički izgubio borbu, ostao je u showu.
- Produkcija je odlučila da neće tolerirati teže incidente. Isto tako, ostanak Alena na farmi nije kršenje licencije. Ako kandidat odustane ili je diskvalificiran, produkcija ima pravo poništiti rezultat dvoboja - kazao je producent Farme Jan Štedul.
- Borbu sam dobio i nisam započeo tučnjavu. Neka me vrate u show, inače ću tužiti Novu TV. Želim se vratiti da taj kokošinjac dovedem u red - poručio je ljutiti Lupino. Josipa Pavićić zgrožena je tučnjavom te ističe kako joj je žao što je uopće sudjelovala na Farmi.


UMJESTO "FAJTERA" KRALJICA AEROBIKA?
Farmeri su jutro nakon incidenta proveli u “mrtvačkoj tišini”. Aleks je noć provela ridajući u Drviševu krevetu. On je, za to vrijeme, nakon diskvalifikacije, “ružio” u klubu Ritz. Doznaje se kako je i Lupino trebao doći, ali ostao je u izolaciji hotela.
- Lupino je navodno prvi počeo, a znam da moj Alen nije dobio 'po nosu’. S druge strane, mislim da Lupino nije trebao ući na farmu. Možda je Alen i imao šanse protiv njega, ali nisam siguran. Nadam se da će ipak ostati na farmi - govori Alenov otac Nikola Macinić.
Mama Stefany Hohnjec šokirala se vidjevši udarac u glavu.
- Ne podržavam takvo ponašanje. Nisam bila za to da moja kći uđe u show, ali eto. Punoljetna je i zna što radi. Suprug se umalo srušio vidjevši da je Stefany ozlijeđena - komentira Eđidia Hohnjec. Na Novoj TV još ne žele otkriti tko će zamijeniti Lupina i Drviša. Nagađa se da će to biti Nataša Bebić.

MAVROVIĆ: AKO HOĆE U RING JA IM SUDIM
Stipe je dobar i drag dečko, koji pod određenim tenzijama ne zna kontrolirati svoje emocije, prokomentirao je Željko Mavrović.
- Bit ću malo sarkastičan, pa ću priupitati Stipu zašto iste emocije nije pokazao na svom oproštaju u Australiji - kaže Mavrović. Ponudio je zanimljiv prijedlog: "Ako se njih dvojica odluče boriti u ringu, ja se dobrovoljno javljam kao sudac u tome meču".

POLICIJA: ZASAD NEMA PRIJAVE
Policija zasad neće reagirati na tučnjavu Drviša i Lupina.
- Ako netko prijavi tučnjavu, policija će poduzeti sve potrebne mjere - objasnila je glasnogovornica Aleksandra Ljuba.

WBA ĆE POGLEDATI DRVIŠEV NAPAD
Boksački trener Leonardo Pjetraj zgrožen je viđenim.
- Treba li uopće komentirati taj ispad. Lupina poznajem iz SAD-a. To je ozbiljan čovjek i ne vjerujem da je namjerno provocirao. Uopće nije bitno kako je počelo. Nije ga smio napasti - kaže Pjetraj. WBA federacija pod čijim je okriljem Drviš postao svjetski prvak, nije se očitovala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti