Obavijesti

Show

Komentari 32

M. Grubnić i Viktor Drago zaratili zbog crnog trikoa

M. Grubnić i Viktor Drago zaratili zbog crnog trikoa
6

Marko Grubnić tvrdi da je Seve ukrala triko koji je on dao Nicole Bulat. Svojata ga i Maja Šuput. Nicole kaže kako ju je Maja napala zbog njega

VIDEO

Modni Mačak (28) gledao je fotografije Severininih (36) kostima koje ona namjerava odjenuti na nadolazećem koncertu u Beogradu i zapanjio se ugledavši među njima i crni kombinezon sa Swarovski kristalima.
- Taj triko sam prije godinu dana dao Nicole Bulat za spot Feminnema 'Chanel 5’ - uskliknuo je Mačak i zaključio o Severini: “Loša kopija. Ne želim niti izgovoriti njezino ime. Ne znam stvarno što joj uopće treba da nosi nešto staro godinu dana”.
Mačak kaže da je fatalni triko kreacija dizajnerice Martine Felje. Kako je dospio kod Severine, ne zna.
- Ona toliko mijenja stiliste da ni ona ne zna tko joj ga je donio. Tko god da joj je stilist, loše radi i ne prati estradu - kaže Mačak.
Pričalo se da je to triko Maje Šuput.
- Na partyju je Maja došla do mene i rekla mi: 'Ti si obukla ono što je moje. Oni su to sašili samo za mene. To je bilo nešto novo na ovim prostorima, a sad ja to više ne mogu obući’ - izjavila je Nicole za RTL-ov Exkluziv. Dizajnerica Martina Felja potvrdila je da je triko šivala za Maju.
- Kombinezon sam joj šivala lani za Doru 2008. Naručio ga je Viktor Drago. Nisam zalijepila etiketu jer se znalo za koga je. Mislila sam ga poslati u Los Angeles djevojkama iz Pussycat Dollsa - rekla je dizajnerica za RTL. Oglasila se i Maja Šuput:
- Drago je lani osmislio taj triko za moj nastup na Dori. Martina Felja izradila je dva. Jedan sam nosila u emisiji 'Ususret Dori’, ali sam preko njega imala hlačice i sako. Bilo mi je neprimjereno u obiteljskoj emisiji nositi nešto prozirno. Drugi triko sam odnijela u trgovinu Linee Exclusive kako bih probala neke druge kombinacije. Tako mi je tamo i ostao. Marko Grubnić ga je našao i dao ga Nicole Bulat - kaže M. Šuput.


MODNI MAČAK: JEDVA ČEKAM VIDJETI VIKTORA DRAGU U ŠLJOKIČASTOM TRIKOU
Kombinezon je moje vlasništvo. Namjenski sam ga radio, ne za Nicole. Slučajno sam ga zaboravio u Linei Exclusive, izjavio je Viktor Drago o spornom crnom šljokičastom kombinezonu. Marko Grubnić na to kaže da jedva čeka vidjeti Dragu u njemu.
- Pa rekao je da je njegovo vlasništvo. Ono što je moje ja nosim. Sigurno će mu dobro stajati - kaže Modni Mačak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...