Obavijesti

Show

Komentari 19

Maca briljira u ulozi voditeljice i želi još smršavjeti: 'Kamere me podebljaju, hoću 15 kila dolje!'

Maca briljira u ulozi voditeljice i želi još smršavjeti: 'Kamere me podebljaju, hoću  15 kila dolje!'
6

Marijanu su gledatelji upamtili po vedrom duhu u showu 'Život na vagi'. Vratila se na male ekrane i sada je gledamo u ulozi voditeljice u 'Životu iza vage'. Otkrila nam je kako stoji u gubitku kilograma i koji su joj planovi

VIDEO

Usponi i padovi, ustrajnost, volja, trud te puno emocija prate kandidate showa “Život na vagi” tijekom borbe u gubitku kilograma. Velika su im potpora treneri Edin Mehmedović (39) i Maja Ćustić (37) te psiholozi koji ih vode do željenog cilja. U trenutačnoj sezoni showa kandidati koji su uspjeli daleko dogurati i smršavjeti značajan broj kilograma su Vijoleta, Petra, Marica, Matej, Dominik, Zdravka i Ante. No mjesta u finalu nema za sve. Do kraja ostaju samo oni najuporniji koji će se boriti za glavnu nagradu.

POGLEDAJTE VIDEO: Sanja Žuljević u 24pitanja

Pokretanje videa...

Sanja Žuljević u 24 pitanja 11:25

Po završetku showa kandidati će nastaviti sa svojim životima i odlučiti žele li nastaviti tempom kojem su ih naučili treneri. O svojem iskustvu je progovorila simpatična Marijana Džolić zvana Maca (43), natjecateljica četvrte sezone showa, koja u novom showu “Život iza vage” informira i zabavlja gledatelje. U goste joj dolaze bivši kandidati showa, nutricionisti i psiholozi. Maca je svojedobno u show ušla sa 125,9 kg, a na finalnom vaganju imala je 82,1 kilogram.

- Nisam uspjela održati svih 44 kilograma manje po izlasku iz showa, ali 39 kilograma jesam. Ponosna sam na sebe. Unatrag mjesec i pol dana vježbala sam od tri do četiri puta tjedno, a sad mi je zbog ozljede kralježnice određeno strogo mirovanje. Držim se prehrane koju sam usvojila u showu, ali lagala bih da ne zgriješim. Posustanem, a onda se sjetim života sa 130 kilograma i odmah se vratim u ispravan režim. Nije lako, to je borba koja će trajati cijeli život - rekla nam je Maca.

Govori nam kako joj je tijekom karantene zbog pandemije korona virusa bilo znatno lakše održavati težinu. Imala je vremena odrađivati treninge svaki dan i pripremati hranu. Na zdravu prehranu naviknula se i njezina obitelj, koja joj je velika potpora.

- Moja kći to voli istraživati i primjenjivati. Nisam je ni na što morala nagovarati, ali supruga i sina je bilo teže usmjeriti. Njima su kobasice, špek i kulen draže namirnice od mojih tikvica. Nitko od njih nema potrebu skidati kilograme, ali zbog mene pristanu jesti ono što ja jedem, a isto tako i trenirati - rekla je Marijana.

Priznaje kako bi voljela još smršavjeti i kako će u tome ustrajati.

- Idealno bi bilo još petnaestak kilograma, ali bit ću zadovoljna i s deset manje - kaže nam nasmijana Maca. Našalila se kako kamere dodaju pokoju kilu pa će morati smršavjeti i više no što je mislila s obzirom na to da je ponovno gledamo na malim ekranima. U showu “Život iza vage”, u kojem joj je pripala uloga voditeljica, tvrdi Marijana, snašla se dobro, iako ju je u početku bilo “trta”.

Maca Džolić: 'Apetit me uvijek prati, ali ne vraćam se na staro'
Maca Džolić: 'Apetit me uvijek prati, ali ne vraćam se na staro'

- Emisijom želimo podsjetiti gledatelje na sve one s čime se susreću pretili ljudi. Koje su to prepreke, strahovi, ali i nove prilike. Osvrćemo se na aktualnu sezonu showa ‘Život na vagi’, a gledateljima sve nastojimo prenijeti uz dozu humora. Ako barem nekoga potaknemo na promjene, a uz to ga i dobro zabavimo, naša očekivanja su se ispunila - objasnila nam je Maca. Uloga voditeljice joj se sviđa i svakako bi se voljela okušati u još nekoj voditeljskoj ulozi. U ovaj je projekt ušla bez ikakvih ambicija.

- Lijepe se stvari događaju kada ih najmanje očekuješ. Ima puno dobrih emisija i projekata. Vidim se u nekim nama poznatim, a možda napravim i neku potpuno novu emisiju kao što je ‘Oprah Show’. Vidjet ćemo - rekla je optimistična Džolić.

A ponovnom pojavom na malim ekranima dobila je veliku potporu gledatelja koji joj se često javljaju. Nada se kako je barem netko od njih pronašao uzor u njoj.

- Ljudi mi se javljaju u toj mjeri da im, nažalost, ne stignem svima odgovoriti. To su uglavnom poruke podrške, a neki me pitaju je li nam bilo teško u ‘Životu na vagi’. Zaista ima svega - zaključila je Marijana, koja u predahu od kamera i vježbanja voli biti kreativna. Rekla nam je kako izrađuje nakit, a s kćeri crta po platnu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba