Show

Komentari 24

Mačak o neugodnosti nakon ludog partija: 'Nikome i dalje nije jasno kako sam to uspio...'

Mačak o neugodnosti nakon ludog partija: 'Nikome i dalje nije jasno kako sam to uspio...'

Iako je prvo dao voditeljicama dao do znanja da on ništa nije zgriješio, Grubnić je ispričao kako je nakon lude noći morao skupljati vlastite ekstenzije po stanu koje je počupao iz nepoznatog razloga

To je bio dokaz da ja uopće ne trebam piti, rekao je stilist Marko Grubnić gostujući kod Mije Kovačić i Ide Prester u web-serijalu 'Fakap'.

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, Modni Mačak je na samom početku opisao jedno od svojih najgorih pijanstava na dočeku Nove godine kod Viktora Drage

Iako je prvo dao voditeljicama dao do znanja da on ništa nije zgriješio, Grubnić je ispričao kako je nakon lude noći morao skupljati vlastite ekstenzije po stanu koje je počupao iz nepoznatog razloga. 

- Nikome nije i dalje jasno kako sam ja to uspio i zašto je to mene prebacilo - rekao je Marko. 

U emisiji se prisjetio i trenutka kada mu je suknja zapela tijekom jednog nastupa u 'Plesu sa zvijezdama', a među 'fakapima' se našao i onaj s prijateljicom Majom Šuput iz Rio De Janeira gdje su snimili spot. 

Uz to, Marko je otkrio sjeća li se prvog poljupca, je li se ikada potukao, zašto su se drugi tukli zbog njega te koji mu je neostvareni san.

Nakon niza škakljivih pitanja, Modni Mačak priznao je koja su mu najljepša imena i kojima će vjerojatno nazvati svoju djecu, je li zaljubljen i je li lijepo biti on.  

Najčitaniji članci