Obavijesti

Show

Komentari 23

Macaulay Culkin i danas koristi filmsku slavu pred djevojkama

Macaulay Culkin i danas koristi filmsku slavu pred djevojkama
8

Nekadašnja dječja filmska zvijezda, Macaulay Culkin (38), u ovo doba godine obično ponovno prolazi kroz dane svoje najveće slave, a još uvijek to zna okrenuti u svoju korist

VIDEO

S krajem kalendarske godine raste i njegova popularnost, a o tome kako je biti filmska zvijezda punih 28 godina nakon početka emitiranja prvog filma iz serijala 'Sam u kući' progovorio je glumac Macaulay Culkin (38). 

- Istina, u ovo doba godine ljudi me više prepoznaju - priznaje nekadašnja dječja filmska zvijezda, prenosi News.com.

Prošlo je 25 godina: Gdje su zvijezde filma 'Sam u kući'?
Prošlo je 25 godina: Gdje su zvijezde filma 'Sam u kući'?

Iako je već prvi film 1990. bio ogroman uspjeh, mladi je glumac milijune inkasirao tek s nastavkom 'Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku', kad je već bilo jasno da se radi o vrlo uspješnoj franšizi. Unatoč tome što financijski dio priče sugerira kako je glumiti ulogu mladog Kevina McCallistera bilo idilično, uvijek postoji i druga strana medalje. 

- Kao 10-godišnjak snimao sam scene u 4 ujutro. To je bilo fantastično - kroz sarkazam se prisjeća Culkin, čija životna priča pokazuje kako nije uvijek najjednostavnije postati slavan već u toj dobi. 

Culkin: Glumicu O'Haru i nakon skoro 30 godina zovem 'mama'
Culkin: Glumicu O'Haru i nakon skoro 30 godina zovem 'mama'

Ipak, plodove nekadašnje slave glumac ubire i danas, a u predbožićno vrijeme najviše. 

- To je zabavno. Obično upoznam novu djevojku i dok gledamo TV na nekom kanalu se prikazuje 'Sam u kući'. Tada ju pitam želi li gledati film u društvu Macaulayja Culkina i sve kažu 'da' - pojašnjava glumac svoju strategiju. 

Da Macaulay misli ozbiljno i ništa ne prepušta slučaju dokazuje i glumčev potpuni angažman, s obzirom na to da mu za vrijeme filma nije teško ni uživjeti se u ulogu i tekst. 

- Obično usporedno pratim film i govorim svoj dio, mumljam tekst. Koristim sve taktike koje mi te večeri mogu pomoći i učiniti situaciju opuštenijom - priznaje Culkin, kojem blagdani, po svemu sudeći, nisu mrzak dio godine. 

Na zajedničko gledanje filma u predblagdanskom raspoloženju svojedobno ga je nagovorila i aktualna djevojka Brenda Song (30), američka glumica, pjevačica i model, a par je zajedno od 2017. godine. Od 2002. pa sve do 2010. godine glumac je bio u vezi s Milom Kunis (35). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin