Obavijesti

Show

Komentari 33

Mačka Karla Lagerfelda 'izdala' novu kolekciju, novac će donirati

Mačka Karla Lagerfelda 'izdala' novu kolekciju, novac će donirati
8

Kolekcija odjeće i modnih dodataka #RIPDaddy posvećena je nedavno preminulom dizajneru, a sve što se zaradi od nove linije bit će donirano skloništu za napuštene životinje u Kaliforniji

VIDEO

Iako mačka preminulog modnog dizajnera Karla Lagerfelda najvjerojatnije ipak neće naslijediti ništa od velike svote novca sad već bivšeg vlasnika, ne skriva se od javnosti. Tako je izdala novu kolekciju #RIPDaddy posvećenu poznatom dizajneru, a sve što se zaradi od nove kolekcije bit će donirano skloništu za napuštene životinje u Kaliforniji. 

Pokretanje videa...

00:08

Cijeli asortiman odjeće i modnih dodataka ilustrirala je Monica Smiley, koja je sama izradila logotip dnevnika Choupette. Logo čini mačka Choupette u crnom velu, zajedno s Karlovom zaštitnom kragnom oko vrata te velikim tamnim naočalama.

Naime, pokojni Karl od javnosti nikad nije skrivao koliko voli svoju ljubimicu Choupette i rado je s njom pozirao, iako je oduvijek bio veći ljubitelj pasa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo je sad moja maca. Neću ti je više nikad vratiti - rekao je Lagerfeld davne 2011. godine dobrom prijatelju Baptistu Giabiconiju koji mu je na neko vrijeme povjerio na čuvanje svoju mačku. Dizajner ju je zadržao i u kratkom roku pretvorio u svoju muzu. 

Njezina karijera počela je 2012. godine kad je prvi put pozirala u rukama supermodela Laetitie Caste pokraj Eiffelovog tornja u Parizu. Lagerfeldova miljenica od tada je bila angažirana u mnogim reklamnim kampanjama, a društvo poznatih manekenki postalo joj je svakodnevica.

- Mi komuniciramo samo pogledima. Da mi zakoni to dopuštaju, oženio bih se za nju. Pretjerujemo s maženjem i četkanjem. Ima nekoliko osobnih sluškinja. Nikad nije sama kad me nema. Čak i kad spava, netko je uvijek u blizini. Ona je kao šik dama s osobnom sluškinjom - rekao je jednom prilikom Karl.

Zato nije nimalo čudno što je nakon njegove smrti, upravo ona postala prvi kandidat za nasljeđivanje njegova golemog bogatstva. Procijenjeno je da bi u njezine šape moglo otići više od tri milijardi dolara, ali izgleda da njegova ljubimica ipak neće postati toliko bogata.

Choupette je popularna i na društvenim mrežama pa tako ima i vlastiti Instagram profil gdje je trenutno prati više od 303 tisuće ljudi, dok broj njezinih obožavatelja svakog dana sve više raste.

Podsjetimo, modni dizajner Karl Lagerfeld preminuo je 19. veljače u 86. godini nakon duge i teške borbe s rakom gušterače. Kreativni direktor Chanela u posljednje se vrijeme rijetko pojavljivao u javnosti, a na posljednju reviju Chanela u Parizu uopće nije ni došao.

Prvi put u gotovo 40 godina u siječnju tako nije bio prisutan na reviji svoje modne kuće, a iz Chanela su tada govorili da se Lagerfeld ne osjeća dobro, ali da je u pitanju samo umor.

Pratite nas na našem Instagram profilu

GROZNI SU I ZLI: Ova tri horoskopska znaka nije briga za druge i nitko ih ne želi u svojoj blizini

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'