Show

Komentari 14

Madonna o ljepoti: Usporite si starenje s vibrirajućim alatom

Madonna o ljepoti: Usporite si starenje s vibrirajućim alatom

Ovako izgleda moja subota. Jeste li spremni valjati ga poput kraljice?, upitala je pjevačica obožavatelje. Karbonski valjak za lice stvara definiraniju vilicu, obraze i obrve

'Kraljica popa' Madonna (60) ponovno šokira fanove svojim bizarnim savjetima za ljepotu. Pjevačica je ovog puta na društvenoj mreži pokazala kako koristi karbonski valjak za lice koji je dio njezinog brenda MDNA Skin. 

- Ovako izgleda moja subota. Jeste li spremni valjati ga poput kraljice? - upitala je Madonna obožavatelje objavivši slike i video svog tretmana za ljepotu. Pjevačica se poslužila vibrirajućom spravom za usporavanje procesa starenja, a njezini fanovi su ju zamijenili za seks igračkom. Madonna je na snimci povlačila uređaj po vratu i obrazima što je mnoge zbunilo i začudilo. 

- Djevojko, koja ti je to seks igračka na licu? Umirem od smijeha. O da, volim lijepi par crnih kuglica kao i ti Madonna. Izgleda kao osobni masažer - komentirali su obožavatelji. Jedna žena je istaknula kako je imala istu igračku kao pjevačica, no bacila ju je jer se bojala koristiti ju. 

Dio fanova je komentirao kako je slika fotošopirana i zato Madonna tako dobro izgleda. Napomenuli su kako je u stvarnosti 'naborana kao stara vještica'. 

Na internetskoj stranici Madonninog brenda piše da karbonski valjak za lice ima dvije specijalno dizajnirane glave. Jedna od njih uklanja nečistoće dok druga ulijeva u kožu sastojke za ljepotu. Istaknuto je kako uređaj stvara definiraniju vilicu, obraze i obrve te da je to 'Madonnino tajno oružje masovnog zavođenja'. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Najčitaniji članci