Obavijesti

Show

Komentari 17

Madonna opet divlja: Valjala se po podu u gaćicama, grlila WC školjku pa joj 'ispala' bradavica

Madonna opet divlja: Valjala se po podu u gaćicama, grlila WC školjku pa joj 'ispala' bradavica
9

Pjevačica je za ovu priliku obukla kratki kombinezon s kožnatim korzetom koji ima čipkaste detalje. Vrat je ukrasila mnoštvom ogrlica i sve je zaokružila mrežastim najlonkama i visokim crnim cipelama

Nakon nedavne razuzdane proslave rođendana, Madonna (64) ne prestaje s provokativnim fotkama na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Ponekad se samo trebaš zaključati u kupaonicu... - napisala je Madonna uz seriju fotografija na kojima je pokazala novu boju kose, ružičastu. Na proslavi svojeg rođendana nosila je periku iste boje. 

Madonna je na fotografijama pozirala u kupaonici u kojoj prevladava crna boja, od pločica, toaleta do tepiha, a zidovi su prekriveni ogledalima.

Pjevačica je za ovu priliku obukla kratki kombinezon s kožnatim korzetom koji ima čipkaste detalje. Vrat je ukrasila mnoštvom ogrlica i sve je zaokružila mrežastim najlonkama i visokim crnim cipelama. 

Na nekima od fotografija ležala je na podu, dok joj je iz korzeta provirivala gola bradavica.

Kraljica popa nedavno je proslavila 64. rođendan u društvu prijatelja na raskošnoj zabavi na otoku Siciliji u Italiji. Madonna je tom prilikom podijelila video u kojem se ljubila s dvije žene koje su sjedile pored nje u limuzini

Kasnije je pjevačica tijekom zabave ljubila modela Andrewa Darnella, a na jednom fotografiji čak mu je lizala i bradavicu. Atmosfera s otkačenog rođendana je završila na četiri naslovnice časopisa, od kojih je jedna časopisa Paper.

Naslovnica za Paper bila je inspirirana zabavom, a cijelu 'zabavu' objavili su i na svom YouTube kanalu. Madonna je nosila nekoliko provokativnih i oskudnih modnih kombinacija, a tu večer poljubila se s nekolicinom njih. 

Na pitanje je li dosada ono što je potiče da uvijek gura naprijed i ne boji se riskirati, pjevačica je odgovorila:

Madonna je odustala od faksa, prodavala je krafne, a svojim nastupima razljutila je i papu
Madonna je odustala od faksa, prodavala je krafne, a svojim nastupima razljutila je i papu

- Ne bih to nazvala dosadom, nazvala bih to znatiželjom, željom da provociram ljude i probudim ih - rekla je, prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO: 'DRAGO MI JE ŠTO SAM OBJAVILA VIDEO PORODA'