Obavijesti

Show

Komentari 5

Madonna pila vlastitu mokraću, Kanye jeo vosak iz svojih ušiju

Madonna pila vlastitu mokraću, Kanye jeo vosak iz svojih ušiju
1

Zvijezde nas često 'časte' svojim neugodnim ili sramotnim situacijama. Koje su 'failove' ostavili u 2019.? Ponekad nam je i gušt nasmijati se gledajući kako poznati glumac pada niz stepenice u smokingu

VIDEO

Iako se slavni nastoje uvijek prikazati u najboljem svjetlu, ponekad im to ne ide za rukom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Skandali u Kardashian obitelji 01:11

Kim prekinula Kourtney

Zategnuti odnosi između sestara Kardashian već su neko vrijeme očiti, no sukob Kim (39) i Kourtney (40) kulminirao je prije nekoliko mjeseci. Kim je naglo prekinula svoju stariju sestru u intervjuu i brutalno joj spustila.

Voditeljica Giuliana Rancic pitala ih je što su odjenule. 

- Nisam planirala ovo... Naeem Khan? Tako se izgovara? - započela je najstarija Kourtney, a u taj ju je tren Kim naglo prekinula, upala joj u riječ i preuzela mikrofon. 

- Jedino je važno da sve nosimo KKW Diamonds parfem. To sve nosimo - rekla je Kim i tako reklamirala svoju novu liniju parfema. 

- Spasila sam te budući da nisi znala kojeg dizajnera nosiš - rekla je Kim sestri s neugodnim osmijehom. 

- Ne, u pitanju je Naeem Khan. Samo nisam znala kako se izgovara - odgovorila joj je Kourtney, a mlađa sestra samo joj je skeptično rekla: 'Oh'.

Reper koji štiti djevičanstvo svoje kćeri

Američki reper T.I. šokirao je priznanjem da prati kći kod ginekologa kako bi se uvjerio da je još uvijek djevica. Rekao je da mu je jako bitno da se njegova najstarija kći Deyjah Harris (18) još uvijek nije seksala, a prati ju na godišnje preglede kako bi potvrdio da joj himen nije probijen.

'Tjeram kćer da ide ginekologu na pregled, mora ostati nevina'
'Tjeram kćer da ide ginekologu na pregled, mora ostati nevina'

Voditeljima podcasta u kojem je gostovao otkrio je da je dan nakon kćerinog tuluma povodom 16. rođendana ostavio ceduljicu na vratima njene sobe na kojoj je napisao: 'Ginekolog. Sutra u 9:30'. Reper je ovakvim postupcima zgrozio ljude diljem svijeta.

Shawn i Camila pokazali kako se ljube

Camila Cabello (22) i Shawn Mendes (21) odgovorili su na komentare njihovih pratitelja koji su se rugali načinu na koji se ljube. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

- Vidjeli smo da na Twitteru komentirate način na koji se ljubimo i da izgleda čudno. Da se ljubimo kao ribe. Pa smo vam htjeli pokazati kako se mi zapravo ljubimo - rekao je Mendes, a Camila dodala da su komentari povrijedili njihove osjećaje.

Kanye jede vosak iz ušiju

Reper Kanye West (42) prošle je godine iznenadio mnogim bizarnim postupcima i ponašanjem. Između ostalog, osramotio se kada ga je obožavatelj snimio tijekom njegove nedjeljne 'mise' kako se dodiruje po uhu, nakon čega je iste prste stavio u usta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zbunjeni John Travolta

Tijekom dodjele MTV-jevih nagrada glumac John Travolta (65) je zamijenio dobitnicu Taylor Swift (30) s Jade Jolie (33), drag kraljicom i zvijezdom showa 'RuPaul’s Drag Race'. Glumac je s Queen Latifah proglašavao pobjednika u kategoriji za spot godine, a slavni 'Moon Man' trofej trebao je otići u ruke Swift. No, on ju je očito zamijenio s Jolie koja se u tom trenutku zbunila, a sve je pokušala izgladiti tako što je zagrlila Travoltu.

Bieber se htio potući s Cruiseom

Iz samo njemu poznatog razloga, Justin Bieber (25) je putem Twittera izazvao Toma Cruisea (57) na MMA borbu. Osim toga, pozvao je šefa UFC-a Danu Whitea da vodi cijeli događaj.

- Izazivam Toma Cruisea na borbu u oktogonu. Tom, ako ne pristaneš na borbu ili se bojiš ili ju nikad nećeš preboljeti. Tko će biti domaćin? Dana White? -  napisao je Bieber i zbunio pratitelje.

Madonna pije vlastitu mokraću

Pjevačica Madonna (61) je šokirala obožavatelje snimkom na kojoj u tri sata ujutro pije vlastitu mokraću, čime se odlučila zgrijati nakon uranjanja u ledenu kupku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok u pozadini svira rap glazba, u videu pjevačica skakuće i boksa sa svojim trenerom, a nakon toga ulazi u kadu punu leda.  Najčudnije od svega je što na kraju videa pije šalicu u kojoj se navodno nalazi njen urin, za kojeg kaže da ga je najbolje popiti nakon izlaska iz hladne vode.

Graham Norton Show - London

Rami Malek pao na dodjeli Oscara

Glumac Rami Malek (38) je osvojio Oscara za ulogu Freddieja Mercuryja u filmu 'Bohemian Rhapsody', no na dodjeli nagrada dogodila mu se malena nezgoda. Naime, glumac je pao sa stepenica, a muškarci iz prvih redova su mu pomogli da se pridigne. Srećom, nije se ozlijedio.

 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

13:40
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina