Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
62 komentara

'Tjeram kćer da ide ginekologu na pregled, mora ostati nevina'

Reper je u podcastu 'Ladies Likes Us' naglasio kako mu je bitno da se njegova kći još nije seksala. Priznao je da ju prati i na njenom godišnjem ginekološkom pregledu kako bi potvrdio da joj himen nije probijen

Foto: Instagram
62 komentara

Reći ću da je s 18 godina njezin himen još netaknut. I da, ne razgovaramo samo o seksu, imamo godišnje posjete ginekologu radi provjere njezina himena, priznao je američki reper T.I., koji je mnoge šokirao izjavom kako svake godine prati svoju kćer Deyah Harris ginekologu da bi se uvjerio da je još uvijek djevica, piše Daily Mail

Foto: Instagram

Reper je u podcastu 'Ladies Likes Us' naglasio kako mu je bitno da se njegova kći još nije seksala, pri čemu je priznao da ju prati i na njenom godišnjem ginekološkom pregledu kako bi potvrdio da joj himen nije probijen.

Foto: Instagram

Voditeljice podcasta Nazanin Mandi i Nadia Moham mislile su da se šali ili da pretjeruje. Međutim, tada je opisao detalje jednog posjeta ginekologu.

- Jednom, mislim da je bilo oko njezinog 16. rođendana. To radimo. Odmah nakon rođendana slavimo. Obično dan nakon tuluma ona uživa u poklonima, a ja joj stavim naljepnicu na vrata: 'Ginekolog. Sutra u 9:30' - ispričao je.

Foto: Instagram

Doktori su mu objasnili kako postoji i drugi načini pucanja himena osim seksa i zapravo, mnoge djevice nemaju netaknut himen, no T.I. ne mari za to.

- Gledajte, doktore, ona ne jaše konje, ne vozi bicikl, ne bavi se sporom. Samo joj provjerite himen i molim vas vratite mi rezultate - rekao je reper doktoru prema vlastitom priznanju. Voditeljice podcasta smijale su se njegovoj priči, ali su Deyjah također nazvale zatvorenicom i kritizirale repera.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Naši partneri pišu
Message