Obavijesti

Show

Komentari 23

Madonna pjevala, a njezin brat beskućnik bio je na parkiralištu

Madonna pjevala, a njezin brat beskućnik bio je na parkiralištu
5

Tijekom Madonnina nastupa na najvećem sportskom događaju u Americi, njezin brat Anthony nalazio se na parkiralištu stadiona s grupom beskućnika s kojima živi

VIDEO

Kraljica popa u nedjelju je zapjevala u poluvremenu Super Bowla, najvećeg sportskog događaja u Americi, i oduševila milijune gledatelja neviđenim performansom. Na stadionu u Indianapolisu Madonni je podršku pružio mlađahni dečko Brahim Zaibat (24). Prema pisanju britanskih medija, njezin brat beskućnik Anthony Ciccone (55) za to vrijeme nije bio na stadionu nego na parkiralištu ispred njega.

Brat i sestra već godinama ne komuniciraju, a do stadiona na kojem je nastupala njegova sestra Anthony je došao sa skupinom ljudi iz Michigana, gdje živi u skloništu za beskućnike. Izlet je organizirala radio stanica KTL koja im je pružila priliku da osvoje novac. On je jedan od članova skupine 'The Missfits' i redovito se pojavljuje na toj rock stanici.

Anthony i članovi grupe zaputili su se prema Lucas Oil stadionu u nedjelju i sudjelovali u raznim igrama i aktivnostima kako bi skupili novac. Nakon što su jednog od njih pitali da li je u bilo kojem trenutku pričao o sestri, koja se u to vrijeme pripremala za najveći nastup u životu, otkrio je da je brat nije ni spomenuo.

Na putu prema stadionu Anthony je sudjelovao u raznim izazovima i osvojio 183.75 dolara (oko tisuću kuna). No nije poznato koliko su članovi grupe potrošili na put kojeg su sami morali platiti.

Madonna je prekinula kontakt s bratom zbog njegove ovisnosti o drogama i alkoholu. Jedino mu je ponudila da će mu platiti odlazak na rehabilitaciju, a njihov otac Tony (80) da će se moći vratiti na posao ako potraži profesionalnu pomoć.

- Ja sam nitko i ništa u njihovim očima, obična sramota. Da umrem ove sekunde, moja obitelj ne bi ni znala da se to dogodilo. Saznali bi za šest mjeseci ako i tada - rekao je u jednom intervjuu Anthony pričajući o sestri i ocu.

Dodao je da mu nije potrebna rehabilitacija već posao i mogućnost da vidi sina kojeg nije vidio punih deset godina. 

- Ne znam zašto smo seka i ja u tako lošim odnosima, ali nismo se slagali otkad smo bili djeca. Mrzili smo se. Kad smo odrastali bila je kuč.. kakva je i danas - izjavio je jednom Anthony i dodao da joj se mora priznati barem da je ostala dosljedna i vjerna sebi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina