Show

Komentari 5

Madonna 'posudila' staru fotku obožavateljice i fotošopirala se na njeno tijelo? 'Wow, bizarno'

Madonna 'posudila' staru fotku obožavateljice i fotošopirala se na njeno tijelo? 'Wow, bizarno'

Goldie je rekla kako je pomislila da je riječ o šali kada je prvi put vidjela Madonninu objavu. Nije ju shvaćala ozbiljno sve dok nije vidjela da je fotošopirana fotografija objavljena sa službenog profila pjevačice

Amelia M. Goldie (28), korisnica TikToka, tvrdi da je kraljica popa Madonna (62) photoshopirala svoje lice na njezino tijelo. 

Kao dokaz objavila je i video, a on je ubrzo postao viralan. 

Fotografija je na Madonninom Instagramu objavljena 2015. godine kada je promovirala svoj album 'Rebel Heart'. 

Goldie je rekla kako je pomislila da je riječ o šali kada je prvi put vidjela objavu. Nije ju shvaćala ozbiljno sve dok nije vidjela da je photoshopirana fotografija objavljena sa službenog profila pjevačice, piše BuzzFeed

- 'Pokušala sam dva puta putem Instagrama stupiti u kontakt s njezinim timom, ali bez odgovora... Svakako bih se nasmijala i rekla da mi laska, ali naravno da bih voljela da sam potpisana - rekla je Goldie. 

Madonna se o ovom skandalu još nije oglasila no, oglasili su se njezini pratitelji koji su pronašli objavu na Madonninom profilu i komentirali ono što je napravila. 

Njihova mišljenja ne idu joj u prilog.

- Užasno photoshopiranje, a ti si užasan lopov; Ovo je vjerojatno razina photoshopiranja kakvu sam imao s 11 godina; - pisali su joj.

Najčitaniji članci