Obavijesti

Show

Komentari 37

Madonna se razuzdala za 64. rođendan: Ljubila je dvije žene, pa muškarce, lizala bradavice...

Madonna se razuzdala za 64. rođendan: Ljubila je dvije žene, pa muškarce, lizala bradavice...
17

Madonna je podijelila video u kojem je otkrila djelić atmosfere s raskošne proslave. Pjevačica je u limuzini izmijenila strasti sa dvije žene, a za naslovnicu časopisa Paper ljubila se s nizom muškaraca i 'lizala' ih

VIDEO

Pjevačica Madonna nedavno je proslavila 64. rođendan te je sa svojim pratiteljima podijelila trenutke s raskošne proslave rođendana na Siciliji. Za svoj rođendan nije štedjela, a razuzdala se i na snimanju naslovnice za časopis Paper.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Slavne žene koje varale muževe 01:06

Madonna je podijelila video u kojem je otkrila djelić atmosfere s raskošne proslave. Naime, pjevačica se na videu ljubila s dvije žene koje sjede pored nje u limuzini

Prvo se poljubila s djevojkom u plavoj haljini, a zatim se okrenula prema ženi u narančastoj haljini te ju također strastveno poljubila.

Osim njih, u limuzini se nalazilo još nekoliko ljudi te su svi zajedno nazdravljali za Madonnin rođendan. Pjevačica je za ovu priliku odjenula haljinu plavo-bijelog uzorka, marke Dolce&Gabanna. 

Madonna je podijelila i fotografije sa svojim devetogodišnjim blizankama, Stellom i Esther, koje su nosile haljine usklađene s maminom. 

Madonna je svojim prijateljima pokrila troškove putovanja do talijanskog otoka nakon što se zaljubila u taj kraj nakon posljednjeg posjeta, kaže izvor za The Sun

Tjednima su trajale pripreme kako bi sve bilo spremno za raskošnu večeru u sicilijanskoj palači iz 18. stoljeća, Palazzo Castelluccio. Nakon slavljeničke večere gosti su uživali u koncertu benda pod zvjezdanim nebom. 

- Kao i za svaki rođendan, Madonna će prirediti epsku zabavu, ali ova će godina biti posebna - rekao je prije proslave izvor blizak pjevačici.

Madonna pričala o neugodnoj situaciji na početku karijere pa 'zajahala' voditelja u emisiji
Madonna pričala o neugodnoj situaciji na početku karijere pa 'zajahala' voditelja u emisiji

Madonna je i prošle godine proslavila rođendan u Italiji, ali tada je bila u društvu bivšeg dečka, profesionalnog plesača
Ahlamalika Williamsa (27). No u travnju se par razišao, nakon tri godine veze. 

Osim što se ljubila sa dvije žene u limuzini povodom svog rođendana, Madonna je završila na četiri naslovnice časopisa, od kojih je jedna časopisa Paper. Pjevačica je ljubila modela Andrewa Darnella, a na jednom fotografiji čak mu je lizala i bradavicu. 

Naslovnica za Paper bila je inspirirana zabavom, a cijelu 'zabavu' objavili su i na svom YouTube kanalu. Madonna je nosila nekoliko provokativnih i oskudnih modnih kombinacija, a tu večer poljubila se s nekolicinom njih. 

Tijekom intervjua, pjevačica je otkrila kako želi provocirati ljude i pobuditi zvijer u njima. Sudeći prema fotografijama časopisa, a i prema videu kojeg su postavili, čini se kako je Madonna za ovu priliku itekako probudila zvijer u sebi i prepustila se strastima.

Kraljica popa, glamurozna kao i uvijek, odlično se snašla u ovoj ulozi, kao da je sve išlo prirodno, bez glume. Isječak od 58 sekundi prikazuje zvijezdu koja se zabavlja s nizom intrigantnih likova. Razuzdano se ljubila i partijala, a časopis je dobio naslovnice kakve je želio.

Na pitanje je li dosada ono što je potiče da uvijek gura naprijed i ne boji se riskirati, pjevačica je odgovorila:

- Ne bih to nazvala dosadom, nazvala bih to znatiželjom, željom da provociram ljude i probudim ih - rekla je, prenosi Daily Mail.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu