Obavijesti

Show

Komentari 45

Maja Lena u naručju Ognjena: Bilo mi je hladno, prijatelji smo

Maja Lena u naručju Ognjena: Bilo mi je hladno, prijatelji smo
16

Cigi je na Otoku odbačenih pokušavao izgladiti svoj odnos s Mijom, ali mu to nije uspjelo. Stanija traži razloge svog izbacivanja, a Maja Lena zbližila se s Ognjenom

VIDEO

Neven je boravio na Otoku odbačenih. Došlo je do prepirke između njega i Mije. Glumica se naljutila na Cigija jer smatra da laže vezano uz glasovanje na kojem su oboje bili kad je Mia ispala. Glumica je rekla da joj je drago da zna kakav je uistinu i da mu više ništa ne vjeruje. Neven ju je pokušao uvjeriti da nije lagao, ali ona se na to  nije obazirala. 

- Meni je nevjerojatno kad ljudi lažu s 30 godina - kratko je rekla Mia. Neven je samo izjavio da se ne želi više prepirati s njom. 

Staniji je priznao da je bio u šoku kad je ona napustila pleme. 

 - Od samog početka sam mislio da je Stanija igračica i to još mislim - rekao je Neven te im otkrio da su se dogodile promjene u plemenima. 

- Shvatili su da nisi iskrena prema njima, navodno si se s dečkima nešto posvađala poslije čega si im se ispričala, ali si tu istu stvar ipak na plemenskom savjetu spomenula - objasnio je Neven što misli zbog čega je ona napustila pleme. Stanija je ipak sigurna da su se oni svi dogovorili da je izbace.

- Ja sam u plemenu bila jedina žena sa stavom, meni neće muškarac naređivati - zaključila je Stanija tijekom rasprave o svom ispadanju i dolasku na Otok odbačenih. 

Idiličan dan na kratko je prekinulo je pojavljivanje zmije koja je vijugala po plaži. Žare ju je prvi primjetio i sa štapom je pokušao pričepiti. Nakon kratke borbe sa zmijom, Milan joj je sa sjekirom odsjekao glavu. 

Simpatije između Radovana i Aleksandre

- Odnos s Aleksandrom je malo više od prijateljskog - priznao je Radovan svoje simpatije prema Aleksandri, dok su Aleks i Kristina komentirale da bi se između njih mogla roditi ljubav i da je tužno što su u različitim plemenima. 

Svađa između Žareta i Aleksandre

Do prepirke je došlo i između Aleksandre i Žareta koji je zamjerio Playboyevoj zečici što mu se suprotstavila oko priče o hrani i obavezama koje joj je on naveo da ne obavlja. Žare je rekao da bi volio bar da mu zahvali što ima nešto za jesti jer se on potrudi oko toga. 

Maja u naručju Ognjena

Maja Lena probudila se u naručju rukometaša Ognjena.

- Bilo mi je hladno i nemojte molim vas da ispadne krivo. Čovjek je 20 godina stariji od mene. Dajte molim vas - komentirala je Maja. 

- Maja je sjajna devojka, ali mislim da se u 'Survivoru' ne bi mogla sama snaći. Da su ovdje samo žene, ne bi mogla funkcionirati - izjavio je Ognjen. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu