Obavijesti

Show

Komentari 5

Maja otkrila: 'Sređivanje mi je u malom prstu. Naravno da lošu fotku neću staviti na Instagram'

Maja otkrila: 'Sređivanje mi je u malom prstu. Naravno da lošu fotku neću staviti na Instagram'
7

'Zašto bih to radila i zašto bi dijete imalo takvu sliku na Googleu. To su slike koje imamo privatno doma i, vjerujte, imamo ih svakakvih - gdje izgledamo i kao zombiji i kao beskućnici', rekla je pjevačica

VIDEO

Ne mogu vjerovati da cijeli mjesec može proletjeti u sekundi. Tih mjesec dana suprug Nenad i ja bili smo sami sa sinom, nismo imali ničiju pomoć pa čak ni klasični baka-servis, otkrila je Maja Šuput (41) za Večernji list, koja je prije mjesec i pol dana postala mama malenog Blooma Tatarinova.

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Maja Šuput mjesec i pol nakon poroda u badiću 01:06

- To je bila naša odluka. Zaista smo htjeli biti sami i shvatili smo da to možemo, dobro smo organizirani i potrudili smo se da nikome ne bude teško, a da dijete zaista 24 sata na dan uživa u našoj ljubavi. Koliko mi je u trudnoći djelovalo da mi mjesec traje kao godina, sada mi je s bebom tih mjesec dana prošlo kao minuta - nastavila je pjevačica. 

Noći bez spavanja joj nisu nepoznanica no, ovo je kaže ipak malo drugačije jer joj je san isprekidan s obzirom na to da svaka tri sata ide hranjenje. 

- Čak ni ja nisam navikla na takvu vrstu nespavanja i prisilnog buđenja. Priznajem, ipak je to neka druga vrsta umora, ali ne ona za koju ću reći da je preteško i da se gubim od umora. Nije bilo tako strašno, ali definitivno razumijem kad netko kaže da pada u nesvijest od umora i osjeća se kao zombi. U svakom slučaju, s mužem sam pola-pola u ovoj priči, lakše je kad si s nekim tako organiziran. Da sam to morala sve odraditi sama, bilo bi puno teže. Divim se samohranim majkama koje to moraju proživjeti bez pomoći, to je zaista teško - rekla je Maja. 

Bloom je, otkriva, dobio toliko personaliziranih poklona da se niti jedna beba na svijetu ne može usporediti s njim. Mama Maja mu sve to uredno čuva kako bi jednog dana vidio koliko je bio iščekivan i dobrodošao. 

- Čestitke i pokloni i dalje stižu, prvih mjesec dana imala sam dojam da smo na nekom kolodvoru jer je stalno zvonio ili telefon ili zvono na vratima - kazala je. 

Složila se i da je maleni puno sličniji Nenadu nego njoj, ali u njegovom osmijehu vidi sebe. 

- Ima i moj nosić i moju boju očiju. Vidim i male naznake sebe, ali generalno sliči na tatu - smatra Maja. 

Na komentare na društvenim mrežama se, kaže pjevačica, ne obazire. Ljudi imaju pravo pisati što žele, a ona će to prihvatiti ili ne. One hejterske pokušava blokirati. Za dobar izgled nakon poroda, zaslužna je njezina pjevačka karijera. 

- Nije to baš neka nerealna priča jer je meni nakon 20 godina bavljenja javnim životom i showbizzom u malom prstu kako da se skockam. Naravno da svoje loše izdanje neću staviti na Instagram, zašto bih to radila i zašto bi dijete imalo takvu sliku na Googleu. To su slike koje imamo privatno doma i, vjerujte, imamo ih svakakvih - gdje izgledamo i kao zombiji i kao beskućnici, ali to ne stavljaš na Instagram jer nema potrebe. Ne znam što je tu čudno, to je valjda čudno samo onima koji nisu razmislili dva puta. A ako ćete još većom logikom - ako smo svi troje na slici, znači da je netko došao k nama i slikao nas, povod više da izađem iz trenirke i da se malo dotjeram - rekla je Maja.

Blooma će za sada čuvati samo ona i Nenad, dok se situacija ne vrati u normalu, a kasnije će imati i tetu čuvalicu. 

- Ideja i želja mog muža i mene je da što više vremena provodimo s djetetom. Voljela bih da Bloom ide svakamo sa mnom i da maksimalno uživa u blizini svoje mame, a putem ćemo se organizirati kako nam vrijeme bude što nosilo. Zasad možemo sve sami - objasnila je Maja pa opisala koje karakterne crte bi voljela da Bloom naslijedi od roditelja: 

- Voljela bih da bude svjetski putnik i foodie i da uživa u hrani kao što i mi uživamo i da bude društveno stvorenje jer ja volim druženje s ljudima. Možda će zvučati smiješno, ali voljela bih da bude baš poput nas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...
UKUSI SE NE POKLAPAJU

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...

I dok publika uvjerljivo podržava Lasagnu, stručni žiri će, izgleda, imati druge favorite

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima
Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'