Show

Komentari 1

Maja pokazala liniju u badiću, a Zdravka plivala maraton! Prije 'Života na vagi' teško se kretala

Maja pokazala liniju u badiću, a Zdravka plivala maraton! Prije 'Života na vagi' teško se kretala

'Kad se nasmije, osmijeh joj ide okolo glave', znali su govoriti kandidati showa opisujući veselu Zdravku. I kad joj je u emisiji bilo najteže bodrila bi druge, a vježbati nije prestala iako je više 'ne prate' kamere

Zdravku Kapetanović i Maju Milan gledatelji su imali prilike upoznati u petoj sezoni showa 'Život na vagi'. Djevojke su brzo kliknule, a bile su i cimerice pa su skupa provodile vrijeme i nakon što bi se ugasile kamere.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Nakon što je završilo snimanje showa objavljivale su zajedničke fotke i često se nalazile, ali to s vremenom nije prestalo kako to inače biva. Ovih dana bile su na plaži u Splitu. 

- Jedna morska. Nas dvije, Maja i ja. Prvi red do mora, guštamo, i pričamo o tome kako smo uopće odrađivali sve one treninge u 'Životu na vagi' na ledini dok je pržilo nemilo, a sad jedva sidimo na suncu. Jednoglasno smo se složile da bi ODMAH NAZAD ZA STARU KAPELU! Sve ima svoje čari, kao što vidite. Uspomene mirišu - napisala je Zdravka uz fotografiju s Majom. 

Na staro se s kilogramima nisu vratile. Štoviše, treninge su zavoljele i paze na to da su aktivne. Tako se Zdravka prošlog vikenda natjecala na maratonu Vinišće 2021. koji je organizirao Klub daljinskog plivanja Split. Završila je druga na utrci od 3000 metara.

U showu su djevojke pokupile simpatije mnogih, a kad su na finalnom vaganju ugledale na ekranu koliko su ukupno kilograma izgubile, ostale su zapanjene. Maja je skinula 41.4 kg, a Zdravka 48.6 kilograma. 

Najčitaniji članci