Obavijesti

Show

Komentari 37

Maja se požalila na neugodnu trudničku tegobu, pije vitamine

Maja se požalila na neugodnu trudničku tegobu, pije vitamine

Pjevačica se veseli dolasku sina, a sa suprugom Nenadom uživa u svakom danu svoje trudnoće. Priznaje kako nije imala trudničkih tegoba, no jedna ju je ipak mučila od početka

Pjevačica Maja Šuput (41) u slatkom je iščekivanju sa suprugom Nenadom Tatarinovim (37). Radosno čekaju dan kada će postati ponosni roditelji malog dječaka, a Maja je za budućeg sinčića kupila puno stvari. No u svom uzbuđenju, pjevačica do sada nije pričala ni o kakvim trudničkim tegobama.

POGLEDAJTE VIDEO: Maja Šuput je trudna

Pokretanje videa ...

Priznala je da ju ipak nešto muči od početka trudnoće. 

- Iako su me srećom zaobišle apsolutno sve trudničke tegobe, ipak me od početka prati trudnička zaboravljivost - napisala je Maja na društvenim mrežama. Dodala je kako zbog toga svaki dan pazi da ne zaboravi popiti vitamine.

Pitala je svoje pratiteljice što one piju od vitamina, a one su joj u komentarima spremno odgovarale što koriste ili što su koristile za vrijeme trudnoće.

Maja je prije dva tjedna obožavateljima pokazala kako izgleda u 23. tjednu trudnoće, a potom je otkrila kako će roditi dječaka. Sretnu vijesti sa suprugom je podijelila početkom listopada. 

Šuput je nedavno u razgovoru za Večernji list priznala kako je jedva dočekala da se počne baviti opremanjem bebine sobe i svega što joj treba.

- Sve sam već izabrala, ali vjerojatno će se još toga nadodati. Dok je muž s dizajnerima interijera i arhitektima zadužen za kompletan stan, u bebinu sobu ne dam nikome. Tu sam se angažirala sama i točno znam što želim. Trenutačno živimo u unajmljenom stanu i čekamo koji dan da nam naša oaza bude gotova - ispričala je Maja i priznala kako je njihov stan u potpunosti srušen jer su ga odlučili preurediti novim namještajem.