Show

Komentari 41

Maja strateška mjesta 'sakrila' laticama dok je pozirala u kadi

Maja strateška mjesta 'sakrila' laticama dok je pozirala u kadi

'Ovakva jutra', napisala je Maja Šuput uz fotografiju na kojoj se gola kupa u cvijeću. Fotografija je u manje od sat vremena skupila više od deset tisuća lajkova, a njezini pratitelji nisu štedjeli na komentarima

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (40) sa suprugom Nenadom Tatarinovim (36) iskorištava svaki slobodan trenutak za putovanja u egzotične krajeve.

Maja inače radi punom parom pa joj je odmor, kako kaže, prijeko potreban. Nakon uspješne prošle godine, ona i Nenad počastili su se putovanjem na Bali.

Supružnici su tamo nekoliko dana, a Maja se na odmoru potpuno opustila. Pozirala je gola u kadi u kupaonici luksuzne vile u kojoj odmara sa suprugom.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovakva jutra - napisala je Maja uz fotografiju na kojoj se kupa u cvijeću.

Fotografija je skupila više od deset tisuća lajkova, a njezini pratitelji nisu štedjeli na komentarima. Pohvalili su Majin izgled te im poručili neka uživaju i odmore se.

Fanove je nedavno počastila fotografijom na kojoj je pozirala bez grudnjaka i u 'kupaćim tangicama', kako su ih prozvali neki od njezinih pratitelja na društvenim mrežama. 

- Osjećam se kao doma - napisala je tada pjevačica kratko uz fotografiju. Maja više puta tijekom godine sa svojim Nenadom baterije puni na egzotičnim lokacijama, a poznato je i kako pjevačica onda kad radi u pravilu nema slobodnog vikenda, a slovi i za jednu od najpoželjnijih pjevačica na svadbama.  

Donedavno je bila članica žirija showa 'Supertalent' i uz to neumorno pjevala po svadbama, prodavala sladolede, slušalice i šlapice sa svojim potpisom te snimala reklame na madracu, Šuput je odlučila posao staviti postrance i godinu otvoriti odmorom sa suprugom. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNOG VIDEO SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci