Obavijesti

Show

Komentari 77

Maja Šuput: 'Planiranje bebe je normalno kad si friško u braku'

Maja Šuput: 'Planiranje bebe je normalno kad si friško u braku'
8

Pjevačica radi na novom projektu, kojeg je namijenila onim najmlađima, a dječji će album izaći na sticku u kutiji. Sa suprugom Nenadom radi na prinovi, ali kako kaže, ne žuri im se

VIDEO

Pjevačica Maja Šuput (39) uskoro će objaviti novi album, opet će sjediti u žiriju showa 'Supertalent', a za InMagazin rekla je kako cvjeta i na privatnom planu. Pred njom je novi projekt, namijenjen za one najmlađe pa je priznala kako ona i njezin suprug Nenad Tatarinov (34) rade na djeci.

- Pa normalno, kao i svi koji rade na djeci. Nije to sad u kalendaru, nije ta varijanta, nego opušteno. Kad si friško u braku, to radiš normalno - kaže Maja. Što se tiče nove kampanje, najavila je kako dječji album izlazi na sticku u kutiji. 

Osim novog projekta, Maja se ponovno angažirala u žiriju 'Supertalenta', oko čega ne želi otkriti puno detalje, ali priznaje kako ima jako puno 'luđaka' ove godine te da joj je bilo jako smiješno i zabavno. Pjevačica se smatra jednom od najzaposlenijih žena na domaćoj estradi.

- Pjevanje mi nije dovoljno jer imam energije još i nedjeljom, ponedjeljkom i utorkom. Uvijek sam bila kreativna, a danas je novost da imam svoj kolač. To je jedan od onih užitaka kada ga pogledaš, ne da ti nije krivo, nego želiš počiniti grijeh još jednom - objasnila je Maja, koja je poznata kao jedna od najvećih gurmanica u Hrvatskoj. Redovito ide i u teretanu, pomaže joj da iz sebe isprazni nervozu, bijes i sve ono što pojede i popije. 

- Ja ne znam kako ja nisam prase, ljudi, ja toliko jedem. Kad meni muž kaže 'kako toliko jedeš, kako je moguće da toliko jedeš i da tako izgledaš'. Moraš ići na moje koncerte, skakati, pa malo se nervirati zbog posla i tako se to potroši - kaže Maja.

Iako neumorno pjeva po svadbama, prodaje mikrofone i šlapice sa svojim potpisom, putuje po egzotičnim zemljama sa suprugom te snima reklame na madracu, čini se kako je Maja uspješna kako na poslovnom, tako na privatnom planu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Maja Šuput 01:10
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin