Show

Komentari 44

Maja Šuput razmazane šminke otišla sa svadbe: Ako se pitate kad se vraćamo kući s vjenčanja

Maja Šuput razmazane šminke otišla sa svadbe: Ako se pitate kad se vraćamo kući s vjenčanja

Umorna Maja mahnula je pratiteljima. Oči je prekrila sunčanim naočalama, a na usnama su se vidjeli ostaci šminke od još jedne svadbe za pamćenje

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (42) često pjeva na svadbama, a sad je na svom Instagram profilu pokazala kako izgleda kad odlazi s gaže. I ovog je vikenda pjevala na vjenčanju, zabavljala svatove, a dala je i uvid u opuštenog mladoženju koji je mladenki pokušavao skinuti podvezicu s noge.

Pjevala je zagrljena s mladencima i gostima i skakutala oko svatova u crvenoj haljini i tenisicama.  - Ako se pitate kad idemo doma... - napisala je na videu koji je snimljen u 6:11 ujutro. Umorna Maja mahnula je pratiteljima, a na licu joj se vidi razmazana šminka. Oči je prekrila sunčanim naočalama, koje su joj bile i potrebne jer je u trenutku kad je odlazila kući već odavno svanulo. 

Ovih dana bila je 'Hall of Fame' partyju na kojem je dobila titulu zvijezde godine. Nedjeljama je sada napokon slobodno što se tiče voditeljskog angažmana jer je završio 'Ples sa zvijezdama' u kojem je s kolegom Igorom Mešinom vodila gledatelje kroz sve zgode i nezgode u plesnom natjecanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci