Show

Komentari 5

Maja Šuput i Borna otkrile su nam ljetne planove: Suprug i sin Bloom putovat će sa mnom

Maja Šuput i Borna otkrile su nam ljetne planove: Suprug i sin Bloom putovat će sa mnom

Osjećam se prekrasno, išla sam na varijantu skoro bez šminke, tako da je haljina u prvom planu. Usredotočena da u svakom trenutku izvučem maksimum, kaže nam Borna

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (42), za sinoćnju zabavu, odlučila se za bijelu haljinu s čipkastim volanima. Za njezinu originalnu kreaciju zaslužan je modni stilist Marko Grubnić.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sretna sam jer vidim kolege koje nisam vidjela 100 godina. Svi smo se odjenuli lijepo - kaže nam pjevačica, koja će ovo ljeto spojiti posao s užitkom.

Zagreb: Maja Šuput zablistala u neobičnoj bijeloj kombinaciji

- Užitak ide kroz rad, a posla je puno. Moji će putovati sa mnom tako da ćemo biti skupa i nećemo mrdati jedno od drugih - dodaje Maja misleći na supruga Nenada i sina Blooma.

Bivša modna dizajnerica Borna Kotromanić (50) zasjala je u plavoj haljini s dubokim dekolteom i visokim prorezom.

Zagreb: Crveni tepih 9. Story Hall of Famea

- Osjećam se prekrasno, išla sam na varijantu skoro bez šminke, tako da je haljina u prvom planu. S godinama i iskustvom prestala sam raditi neke velike planove te ne crpim nužno energiju i zadovoljstvo iz planiranja. Zato sam usredotočena da u svakom trenutku izvučem maksimum. Znate da nije dobro previše biti na suncu i zato je meni ritam sunčanja i restorana više iscrpljujući nego odmoran - kaže nam Borna o ljetnim planovima.

Najčitaniji članci