Obavijesti

Show

Komentari 35

Maja Šuput za 24sata: 'Bila sam sigurna da nosim curicu, a prije poroda sam otišla na frizuru...'

Maja Šuput za 24sata: 'Bila sam sigurna da nosim curicu, a prije poroda sam otišla na frizuru...'
17

Maja će danas, kao i brojne druge žene, dobiti mali znak pažnje od supruga i prijateljica, ali kako kaže: 'Ovo je dan kad mi žene imamo nešto za reći, a drugi nas trebaju slušati'

VIDEO

Moja mama je za mene najhrabrija žena. Proživjela je sve što treba i ne treba.  Bila je iznimno uspješna žena, koja je radila punom parom dok se moj otac nije razbolio. Onda je cijeli život posvetila njegovanju njega. Svoj život je stavila po strani da bi on imao sve što mu treba. Ona je tad živjela tuđi život. Srećom, ima nevjerojatno snagu, želju i volju. Pravi je borac, govori nam Maja Šuput Tatarinov.

Pjevačica nam je za Međunarodni dan žena ispričala kako je postala žena o kojoj je oduvijek sanjala, tko joj je na tom putu pomogao te protiv čega se morala boriti.

Maja Šuput najavila svoju novu pjesmu! Poslušajte kako zvuči
Maja Šuput najavila svoju novu pjesmu! Poslušajte kako zvuči

Maja će danas, kao i brojne druge žene, dobiti mali znak pažnje od supruga i prijateljica, ali kako kaže, nikakvi pokloni nisu danas važni.

- Ovo je dan kad mi žene imamo nešto za reći, a drugi nas trebaju slušati - govori nam.

Tatina bolest ju je očvrsnula

Zarađivati vlastiti novac počela je s 18 godina. Pjevala je svaki vikend po trgovima i diskotekama. Majin tata, estradni menadžera Boris Šuput, pratio ju je i štitio na svakom nastupu. Nažalost, on se razbolio kad je Maja imala 21 godinu. 

storyeditor/2022-11-01/56490511_989110111298153_7150228926366511862_n.jpg

- Rano sam ušla u taj noćni svijet, koji je poslovno muški svijet. Najveću sam šamarčinu i osvještenje doživjela kad se tata razbolio. Imala sam 21 godinu i bila sam 'zelena', ali morala sam se sabrati i shvatiti da moram raditi. Nije bilo drugo opcije. Više nisam mogla zvati tatu da mi pomogne oko režija. Odrasla sam preko noći -  kaže Maja.

Tad je shvatila da se mora ponašati starije i mudrije, da se mora braniti i da se, kako kaže, ne ponaša kao 'plavuša'.

ARHIVA - Zagreb: Pjevačica Maja Šuput proslavila rođendan s obitelji i prijateljima

- Morala sam biti muškarac, jer sam stalno bila okružena njima. Da sam im dozvolila da se prema meni ponašaju kako su htjeli, ne bi nikad opstala u ovom poslu. Nisam to dozvolila. Bila sam timski igrač, ali moralo se znati tko je vođa. Hijerarhija se morala poštovati  - kaže Maja.

'Ne bih mijenjala godine u kojima sam dobila sina'

Takav način rada ju je doveo do financijske neovisnosti i stabilnosti. Potom je upoznala supruga Nenada Tatarinova, s kojim ima sina Blooma. Dijete je rodila u 41. godini tijekom pandemije koronavirusa.

- Sve ima svoje prednosti i mane, međutim, ne bih mijenjala godine u kojima sam dobila sina. Nisam gladna nove karijere ni izlazaka, ja sam sve napravila. Sad samo želim biti s obitelji - govori nama Maja.

Nenad i Maja su silno htjeli dijete

- Dugo smo mi radili na toj želji, a ipak kad sam zatrudnjela bila sam u šoku. Pitala sam se: 'Je li moguće'. Još me šokiralo kad sam shvatila da nosim dečka, bila sam sigurna da ću roditi curicu - smije se Maja. 

Za trudnoću kaže da je prošla bez velikih mučnina ili pretjeranih želja za nekom hranom, a sina je rodila carskim rezom.

-  Znala sam u koliko sati ću roditi, pa sam prije toga otišla na frizuru. Bila sam u općoj anesteziji i mislim da je porod trajao 15 minuta. Zbog anestezije mi je sve u magli, ali kad su mi ga doveli, pomislila sam: 'Otkud ta silna kosa? Otkud smeđe i kose oči? Kako je ovo moje dijete?'. Ja sam pretpostavljala da će on izgledati kao ja - smije se Maja.

Maja Šuput pokazala što se sve krije u njezinom ormaru pa raspametila žene: Raj na zemlji
Maja Šuput pokazala što se sve krije u njezinom ormaru pa raspametila žene: Raj na zemlji

'Neću manje pjevati zato što sam mama'

Pjevačici je vrijeme koje provodi sa svojim djetetom svetinja, a majčinstvo utječe na vrijeme koje je povezano s njezinim poslovnim odlukama. Zbog toga je odbila neke ponude.

- Neću manje pjevati zato što sam postala mama, ali ću sve organizirati tako da moj privatni život ništa ne gubi. Moja sretna okolnost je to što pjevam po noći. Dijete kad zaspe ja odem raditi, a kad se vratim ono i dalje spava. Nisam mama koja radi preko dana, pa mogu biti sa svojim djetetom malo više. Ne gubim ništa, osim što mi fali sna - objašnjava Maja pa dodaje:

Njoj i suprugu, kako kaže, možda je to zbog godina, više odgovara da navečer budu sa sinom, nego da odu na spoj.

- Suprug i ja smo jako involvirani u sinov život. Stvarno smo puno zajedno. Mislim da bi nekad Bloomu dobro došlo da se malo maknemo - smije se. 

Bale: Vjenčanje Maje Šuput i Nenada Tatarinova


Što se tiče balansiranja između poslovnog i privatnog života, Maja tvrdi da je najvažnije znati što ti je najbitnije.

- Onda ti je srce na mjestu. Žena može imati sve. Potrebno je puno dobre organizacije, želje, volje, talenta, snage.. Vrijeme je možda najklimavija stavka, ali i to se da organizirati - zaključuje Maja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško