Obavijesti

Show

Komentari 94

Riječi majke Nade uznemirile Nemeša: Sine, ostavi Marijanu!

Riječi majke Nade uznemirile Nemeša: Sine, ostavi Marijanu!
5

Majka mu je, nagađa se, nakon nastupa na 'Balkan Song Contestu' rekla da mora ostaviti udanu Šibenčanku. Poznato je kako se Nada ne slaže s njihovom vezom

VIDEO

Što mi je majka rekla? Pa ono što svaka majka kaže sinu, a to je da ga voli, odgovorio je Nemeš na pitanje što je razgovarao s mamom Nadom Nemešević u nedjelju navečer. Poslije nastupa na 'Balkan Song Contestu' Nemeš je odjurio s pozornice u publiku gdje su ga čekali majka i otac. Na brzinu je zagrlio majku Nadu, koja mu je navodno u tih nekoliko sekundi uspjela reći puno više od: 'Volim te'. Poslije tog susreta Nemeš je bio prilično uznemiren. Majka mu je, nagađa se, rekla kako mora ostaviti udanu Šibenčanku jer je poznato da se ne slaže s njihovom vezom. Operni pjevač tu večer je razgovarao i s Marijanom.

- Nema puno izbora. Mi biramo ovako. To je to. Nitko od nas nije uvjetovan ničim, zar ne? - šaputao je Nemeš Marijani na krevetu.

Bio je zabrinut. Šibenčanka mu je rekla kako je to istina i da bez obzira na sve neće promijeniti mišljenje prema njemu.

- Šuti, sad ja govorim i nek’ se čuje. Nema povratka. Ne dam te - ‘gugutala’ je Marijana i poljubila ga.

U ispovjedaonici je komentirao kako ga čeka teška borba.

- Oni nisu u kući, a ja jesam. I ovdje u kući se sve sazna. Razjasnit ću sve. Reći će mi što imaju, a i ja ću njima, i to vrlo brzo. Vidio sam im brigu i svašta na licima - govorio je Nemeš u ispovjedaonici nakon što ga je BB upitao kako mu je bilo vidjeti roditelje.

Njegova majka Nada rekla nam je da ga je u pet sekundi, koliko ga je vidjela, uspjela tek poljubiti i reći mu da ga voli. Nije željela komentirati kako mu je savjetovala da ostavi Marijanu. Šibenčanka je istodobno rekla Horvatu kako su Nemešovi roditelji bili u publici i da ona zna da im nije draga. Nemeševa majka prije mjesec dana u intervjuu za srpsku televiziju izjavila je da je Marijana alkoholičarka koja sigurno neće živjeti s Nemešom u Beogradu.

Marijana Nemešu: Nema povratka, ne dam te...

Nemeš: Nema puno izbora. Mi biramo ovako. To je to. Nitko nije uslovljen bilo čime.

Marijana: Misliš da ću promijeniti mišljenje. Samo mi ga ti možeš promijeniti. Ovako kad mi kažeš da je drugačije. Nitko i ništa ne može promijeniti. Ovo je jako ozbiljno.

Nemeš: Nemoj sad.

Marijana: Neću. Sad ja govorim. Nek’ se čuje. Nema povratka. Ne dam te...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe
PRVI SU ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe

Marko Purišić prije druge probe imao je 17% šanse za pobjedu, a u proteklih nekoliko sati počeo se penjati na kladionicama