Show

Komentari 96

Maji muž mazi noge, a ona se umiva u svetištu: 'Čistim duh'

Maji muž mazi noge, a ona se umiva u svetištu: 'Čistim duh'

Par je krajem 2019. medeni mjesec obilježio na Maldivima, a 'skijaški tjedan' odlučili su iskoristiti za novo dalje putovanje. Trenutno se nalaze u Indoneziji gdje uživaju u čarima prirode

Nakon što je Maji Šuput Tatarinov (40) suprug Nenad (36) izmasirao noge u Indoneziji, pjevačica se odlučila posvetiti tretmanu lica.
Svatovska pjevačica je slobodno vrijeme između skupocjenih vila i restorana odlučila iskoristiti tako što je otišla u svetište gdje je umivala pore.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Sve to zabilježio je njezin muž, a Maja nije mogla ne odoljeti nizom fotografija iz svetišta pohvaliti se svojim pratiteljima na društvenoj mreži. 

- Čistim duh i tijelo. Hram svete vode - napisala je Šuput na društvenim mrežama. Čini se po fotografijama koje Nenad i Maja objavljuju kako doista uživaju u svojem odmoru. 

Par je krajem 2019. medeni mjesec obilježio na Maldivima, a 'skijaški tjedan' odlučili su iskoristiti za novo dalje putovanje. Prvo su se odmarali na Baliju. Supružnici su bili smješteni u luksuznom 'Bvlgari resort Bali' koji se nalazi 150 metara nadmorske visine i pruža pogled na Indijski ocean.

- Odmaralište Bvlgari Bali smješteno je na jednoj od najekskluzivnijih svjetskih destinacija - stoji u objavi resorta koji ima luksuzne vile s privatnim sunčalištima i bazenima. Također luksuzna vila ima fitnes i spa centar, a gosti također mogu iskoristiti 24-satnu pomoć batlera. Cijena za pet noćenja na Bookingu u resortu iznosi čak 112.400 kuna.

Nakon odmora na Baliju, par je krenuo u nove pustolovine. Trenutačno se nalaze dva sata voženje od početne lokacije odmora, točnije u Mandapa, u Ritz-Carlton Reserve resortu u kojem je cijena za četiri noćenja 17 tisuća kuna.

S obzirom da se par voli hvaliti kako voli luksuzne večere pitanje je samo koliko su još dodatno potrošili na delicije koje su probali. Kada se u te cijene uračunaju svi izleti na kojima je par bio, ali i cijene letova cifra putovanja penje se preko 200 tisuća kuna.

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Najčitaniji članci