Obavijesti

Show

Komentari 51

Majka jednog sina ni ne zna da dolazi u deseteročlanu obitelj

Majka jednog sina ni ne zna da dolazi u deseteročlanu obitelj
2

Mijenjat će se Danijela Beganović sa Sigečice i Adriana Čavalić Bunčić iz Pule. Dok će Adriana svoju peteročlanu obitelj zamijeniti duplo većom od svoje, Danijela će malo odahnuti

VIDEO

U večerašnjoj epizodi 'Mijenjam ženu', koja se na RTL-u emitira od 21:15 sati svoje će uloge zamijeniti mama osmero djece, Danijela Beganović (33) sa zagrebačke Sigečice i Adriana Čavalić Bunčić (26) iz Pule. Dok će Adriana svoju peteročlanu obitelj zamijeniti duplo većom od svoje, Danijela će napokon moći malo odahnuti budući da u svom domu brine baš o svemu.

- Lijekovi, osmero djece, veš, kava, naložiti vatru, spremiti djecu u školu, u vrtić, spremiti muža na posao, dizanje u 6 ujutro - nabrojala je Danijela što sve čeka zamjensku ženu u njezinoj kući od 43 kvadrata, u kojoj živi njih 10-ero.

- Svako jutro treba piti tablete za štitnjaču, ako ne bude pio, čut će ga pola kvarta - komentirala je Danijela pravila koja je sastavila, a ovo pravilo odnosilo se na supruga Ahmeta. 

A dok su Danijelina pravila vezana uz lijekove i pospremanje, Adriana je zamjenskoj supruzi ostavila porukice po vratima. 

- Nadam se da znaš dobro kuhati jer ovdje svi volimo dobro jesti. Dobila si pristup bračnom krevetu, ali ne i mužu. Zato prstiće k sebi. Muž ima dobre mišiće, smiješ dirati tricepse ali ne i gluteuse - šaljivi su u porukama bili Adriana i njezina obitelj koja joj je pomogla sastaviti poruke. A budući da nijedna od zamjenskih žena ne zna u kakvu obitelj ide, bit će i više nego zabavno vidjeti njihove prve reakcije.

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...