Obavijesti

Show

Komentari 10

Maksim Mrvica putovao 50 sati do Kine, a svirao tek 8 minuta

Maksim Mrvica putovao 50 sati do Kine, a svirao tek 8 minuta
4

Glazbenik je svirao na privatnom koncertu, a angažirala ga je jedna auto kompanija. Takva putovanja ne padaju mu teško jer voli letjeti avionom, a motivira ga i novac

VIDEO

Maksim Mrvica (36) vratio se ovih dana s kratkog posjeta Kini. Gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' otkrio je svrhu neobičnog putovanja. 

- Svirao sam privatan koncert. Angažirala me jedna auto kompanija da nastupim na njihovom eventu. Pojavio sam se na predstavljanju novog modela automobila i svirao. Trajalo je osam minuta, a put oko 50 sati - otkrio je Mrvica kazavši da su takve stvari uobičajene u njegovom životu. 

- Ne pada mi teško jer volim letjeti avionom, a i novčano dobro motiviraju - kaže poznati pijanist.

Najgore iskustvo dogodilo mu se u Koreji, kad je ispred pet tisuća ljudi pao na pozornici u mraku, a najveća noćna mora mu je svirati jako raštimani klavir, ili da mu usred koncerta pukne nekoliko žica na klaviru. Ipak, i u sljedećem bi životu volio biti pijanist.

- Ne sjećam se najgorih uleta bilo je to davno - otkrio je Petku inače samozatajni Mrvica, kazavši da jednom mjesečno odlazi frizeru, a silni nakit koji voli nositi drži u svojoj garderobi. Tonči Huljić, koji se javio u emisiju, opisao ga je kao prekrasnu osobu, kojoj se sve može iščitati iz osmijeha. Maksim se dotakao i predsjednika dr. Ive Josipovića, čije je djelo 'Igra staklenih perli' izvodio po čitavom svijetu. 

- Dosta sam zainteresiran za avangardnu glazbu. Profesor Josipović jako se dobro igra bojama klavira i istražuje dokle može ići - rekao je Maksim.

Na Narodnom radiju Mrvica je promovirao aktualni album 'Appassionata', koji će uskoro na azijskom tržištu doseći zlatnu nakladu. U Hrvatskoj veliku promociju planira 10. veljače sljedeće godine u dvorani Lisinski, u kojoj će nastupiti sa Zagrebačkom filharmonijom i zborom Ivan Goran Kovačić.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...
UKUSI SE NE POKLAPAJU

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...

I dok publika uvjerljivo podržava Lasagnu, stručni žiri će, izgleda, imati druge favorite

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima
Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'