Obavijesti

Show

Komentari 58

Malina je prevarila Josipa s njegovim bliskim prijateljem?

Malina je prevarila Josipa s njegovim bliskim prijateljem?
3

Josip Šelendić se želi rastati jer mu je dosta suprugina divljanja u klubovima. On se navodno razbjesnio kad je čuo da je njegova supruga radila probleme na zabavi

VIDEO

To nije istina! Malina je te večeri bila samo uobičajeno vesela. Nikakvi zahodi ni zagrljaji sa mnom nisu točni, a zbog medijskih napisa trpim šale na svoj račun od prijatelja i obitelji. Naglašavam, između supruge mog dobrog prijatelja i mene ništa neprimjereno nije se dogodilo - brani se Dodder. 

Što se točno odvijalo te večeri, nije želio otkrivati, baš kao ni organizatorica razuzdanog tuluma. Ondje se, govore nam pak svjedoci koji žele ostati anonimni, majka 16-mjesečnog sina Luke ‘pokačila’ i s bivšom bacačicom kladiva Ivanom Brkljačić.

Sve to razbjesnilo je Josipa Šelendića, koji zbog posla trenutačno boravi u Kataru. Već je prije supruzi, doznajemo, zabranio ulazak u njihov zagrebački noćni klub, a zbog posljednje pijane epizode poručio joj je da će o budućnosti njihova dvogodišnjeg braka razgovarati čim se vrati. S prijateljem Ž. Dodderom još nije razgovarao.

– Josip i Željko druže se od 13. godine i siguran sam da to neće poljuljati njihovo prijateljstvo – ističu Dodderovi poznanici.

Uvjerena u nevinost

Supruga Željka Doddera te večeri nije bila na tulumu, ali, kako doznajemo, vjeruje u suprugovu nevinost. Prijatelje koji dobro poznaju Malinu ne čudi ovakvo ponašanje bivše manekenke. Prije dvije godine mediji su pisali i o fizičkom obračunu s Anteom Kodžoman. Josipov otac Željko s nelagodom je komentirao snahu, kćer vlasnika pogrebnog poduzeća.

– Neću se petljati u njihov brak. Što se dogodilo, dogodilo se, oboje su mladi, takve se stvari događaju. O zajedničkoj budućnosti sigurno će odlučiti bez uplitanja roditelja – rekao nam je obrtnik Ž. Šelendić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin