Obavijesti

Show

Komentari 17

'Mama, hvala ti što si bila uz mene tijekom promjene spola'

'Mama, hvala ti što si bila uz mene tijekom promjene spola'
8

Djevojčica imena Mickailia 'Ila' Adu cijelo je vrijeme bila nesigurna u sebe, a onda je 2016. priznala da je transrodna osoba i počela raditi na svojoj transformaciji. Tada je počela dobivati hormonsku terapiju

Bio je ovo dug i naporan put, ali uspjeli smo. Idemo kući! Hvala ti što si ostala uz mene ovih šest mjeseci, mama. Hvala što si se borila sa mnom da postanem muškarac. Hvala ti za ohrabrenje kad je bilo teško i za ljubav koju si mi dala. Tvoje srce je tako čisto. Volim te jako. Kraljice svih kraljica - napisao je Izaak Adu (23) na društvenim mrežama i pohvalio svoju majku, glazbenicu Helen Folasade Adu poznatiju pod imenom Sade Adu (60).  

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Jedina kći englesko-nigerijske pjevačice Sade, koju je dobila tijekom veze s glazbenim producentom Bobom Morganom s Jamajke, prije tri godine je objavila da je napokon počela dobivati hormonsku terapiju kako bi što prije postala muškarac.

Sade je uzela pauzu u glazbenoj karijeri od 2002. do 2010. godine kako bi se posvetila majčinstvu. 

Djevojčica imena Mickailia 'Ila' Adu cijelo je vrijeme bila nesigurna u sebe, a onda je 2016. priznala da je transrodna osoba i počela raditi na svojoj transformaciji.

- Danas je prvi dan ostatka mog života - napisala je tada Adu na Instagramu. 

Na tom teškom putu velika podrška bila je njena majka. Mickailia, koja je sada uzela ime Izaak, otkrila je kako je konačno završio proces promjene spola te izgradnje i rekonstrukcije penisa. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa ...