Obavijesti

Show

Komentari 89

Letovci su rezali tortu i prskali se ŠČampanjcem: Hvala, Rijeko!

Letovci su rezali tortu i prskali se ŠČampanjcem: Hvala, Rijeko!
11

Naradili smo se kao konji, ali napravili smo nešto i tako to treba biti u životu, treba šljakati i delati. Dirnuti smo ovim dočekom, rekli su dečki

Slavlje ŠČ počelo je u Splitskoj ulici (ispred trgovine Dallas Music Shop Rijeka) odakle je Let 3, na traktoru, u 19.00 sati krenuo preko Korza, prema pozornici.

Prlja za 24sata: Prezadovoljni smo, vrijeme će pokazati kakav smo trag ostavili 'Mamom ŠČ'
Prlja za 24sata: Prezadovoljni smo, vrijeme će pokazati kakav smo trag ostavili 'Mamom ŠČ'

Operite guzice i pripremite ruže, poručili su Letovci fanovima prije samog dočeka. 

POGLEDAJTE VIDEO DOČEKA:

POGLEDAJJTE VIDEO: 'ZA NORMALNE LJUDE'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
MAMA ŠČ!

Letovci su izveli tri pjesme: 'Mamu ŠČ!', 'Riječke pi*ke' i 'Izgubljene'. Na pozornici su izrezali tortu pa se nastavili fotografirati s obožavateljima. Riječani su skandirali 'ŠČ!' i nagradili Letove velikim aplauzom.

Kao posebni gosti na dočeku Leta 3 nastupit će renomirani riječki rock glazbenici, članovi grupa Chasing Nord, Father i Ministranti  – Mihael Prosen, Vedran Vučković, Franjo Jardas i Tino Margan koji su za ovu priliku okupljeni u sastavu imena ŠČA-VAL , a izvest će neke od najvećih riječkih rock hitova. Nakon ŠČA-VALA  nastupa DJ Bobo s RiRock muzikom.

 

Letovci su na Korzu

Ovo je izvan svih očekivanja. Hvala vam na podršci. Nadam se da smo sa svojim angažmanom i trudom ispunili vaša očekivanja, iako nas za to baš briga, nama je bilo super - rekao je Prlja na pozornici.

24sata

Tako je! - složila se u glas publika.

- Naradili smo se kao konji, ali napravili smo nešto i tako to treba biti u životu, treba šljakati i delati. Dirnuti smo ovim dočekom. Što drugo reći nego hvala. Nadam se da ćemo i dalje ispunjavati vaša očekivanja i puniti vas našom energijom kao što i vi punite nas -  dodao je.

24sata

Dečki su dobili tortu i šampanjac.

Mrle je otvorio šampanjac i poprskao dečke i publiku. Svima se zahvalio na engleskom jeziku.
- Ovo je nezaboravno - rekao je Prlja još jednom publici. 

Momci su se skinuli u donji veš i zapjevali 'Mamu ŠČ!', a potom 'Riječke pi*ke' i 'Izgubljene'.

- Hvala Rijeko, hvala puno - rekao je Prlja.

 

Prlja za 24sata

Puno je impresija, utisaka i emocija koje se tek trebaju slegnuti, a najviše nas je dojmilo to da smo uspjeli biti prepoznati negdje gdje nitko nikad nije čuo za nas. Teško je to riječima opisati, ali kad doživiteda u finalu Eurovizije cijela dvorana skandira ŠČ kad je pauza tijekom snimanja, pa to smo priželjkivali u snovima. Eto, obistinilo nam se. Mi smo prezadovoljni, neka Eurovizija bude takva kakav je, nije to naša šalica čaja. Mislim da će vrijeme pokazati kakav smo trag ostavili - rekao nam je Zoran Prodanović Prlja.

24sata

Bodovi stručnog žirija ih nisu pogodili. 
- To nije naša domena, cijenim mišljenje žirija, koji nekad djeluje konzervativan i pristran. Oni možda nisu u našem nastupu našli nešto da nam daju više bodova, ali glas publike nas je fascinirao, osobito jer ne dolazi iz naše zemlje. Ljudi su nas zapamtili.

Dečki su bukirani kroz cijelu godinu:

- Odmora nema, ovo je naš poziv. Nekad ne treba ni previše odmarati iako bih se volio odmoriti - dodao je Prlja.
 

Letovci i fanovi na traktoru

Ovo je nezaboravno i prekrasno. Pokraj onakvog intenzivnog iskustva doći doma i doživjeti izljeve podrške i emocije, to je neopisivo - rekao je Prlja za HRT.

24sata

- U Rijeci je uvijek najljepše. Tu smo rodili, a kad se tu rodiš uvijek se  vraćaš . To je ta  poveznica, uvijek dođeš kući i skuhaš ručak na koji si navikao i družiš se s ljudima kojima poznaješ i ides na pićence - dodao je Mrle.

Momci se vesele dolasku na Korzo.

Početak u 18 sati

U 18 sati predviđeno je okupljanje Leta 3 u Splitskoj ulici odakle će zlatnim traktorom krenuti na doček. Letovci se prije vožnje rado druže i poziraju s brojnim obožavateljima.

24sata
24sata
Komentari 89